2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من زندگی کردم،ولی الان ایرانم

میشه از تجربیاتتون بگید دوست عزیز؟ مثلا زبانشون و اینکه برای یکی که از اول بخواد یاد بگیره چه منبعی رو پبشنهاد میکنید؟چه شغلهایی مورد توجهه اونجا

ممنون میشم

خدایا شکرت♡

عزیزم زبانشون قواعد خیلی سختی نداره ولی لهجه سختی داره،یه ربع حرف بزنی گلوت درد میگیره😂بهت پیشنهاد میکنم همون جا یاد بگیری توی کلاسایی که برای مهاجرا میذارن،چون اینجا یاد بگیری با لهجه خوبی یاد نمیگیری

شغل هایی مثل پرستاری و خدمات پزشکی،ولی کلا کار زیاد گیر نمیاد ،حتما باید اول زبانشونو بلد باشید،

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
عزیزم زبانشون قواعد خیلی سختی نداره ولی لهجه سختی داره،یه ربع حرف بزنی گلوت درد میگیره😂بهت پیشنهاد ...

مرسی عزیزم،شما راضی بودین از زندگی اونجا؟

خدایا شکرت♡
مرسی عزیزم،شما راضی بودین از زندگی اونجا؟

من بله عزیزم،آرامشی که داشتم به دنیا می ارزید

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

ولی باید کار داشته باشید،با قیمت ارز که وحشتناک رفته بالا نمیشه تومن خرج کرد

من بله عزیزم،آرامشی که داشتم به دنیا می ارزید

چه خوب 

ما از طریق اقامت کاری میخوایم اقدام کنیم،شغل نامزدم دکوراسیون منزل هست،خودم زبان عربی که فک نکنم به کارم بیاد...شما از طریق شرکت های مهاجرتی اقدام کردین؟اگه میشناسین ممنون میشم معرفی کنید 

خدایا شکرت♡
چه خوب  ما از طریق اقامت کاری میخوایم اقدام کنیم،شغل نامزدم دکوراسیون منزل هست،خودم زبان عربی ...

نه عزیزم ما تحصیلی رفتیم،،،یکم اقامت سوید از وقتی راستیا اومدن روی کار سخت شده،،،خیلی مواظب باشید،،،اینکه یه زبان دیگه بلد باشید خوبه،اگه انگلیسیتون خوب باشه هم خوبه،من شرکت خاصی نمیشناسم ولی خیلی جای مطمین برید

چرا برگشتين؟

درس همسرم تموم شد،،،کارش اینجا بود،چون ارز گرون شد و بعدشم نتونست کار پیدا کنه،خیلی خرج با تومن زیاد میشد،،،شرایط زندگی باعث شد،،،راستش خیلی هم پشیمونیم

نخواستیم هر کاری کنیم و به خودمون سختی بدیم