2777
2789
عنوان

رزاسه

| مشاهده متن کامل بحث + 24833 بازدید | 83 پست
اره والا گفت دو ماه بخور چی بگم.تو دوره ای که راکوتان میخوردم بیشتر قرمز میشدم چون پوستمو خشک کرده ب ...

آره عزیزم با راکوتان بعد ی مدت کم ده برابر بدتر میشید خشکی لب بینی خونریزی از بینی و اینا ولی بعدش ک بگذره و عادت کنه بدن عالی میشه یهو هم نباید قط کرد اروم اروم با نظر دکتر و ازمایش و اینا ... 

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  
من فک کنم دوسال بیشتر شد البته سر خودم بود چون درسام سنگین بود ی موقعایی 3 ماه نمیرفتم دکتر سرخود هم ...

شما خوراکیشو مصرف میکردن یعنی قرص؟ من تقریبا سه ماه سر جمع پماد موضعیشو استفاده کردم از بین همه تریامسینولون بد نبود. الان دارم الیدل استفاده میکنم زیاد تاثیری نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره عزیزم با راکوتان بعد ی مدت کم ده برابر بدتر میشید خشکی لب بینی خونریزی از بینی و اینا ولی بعدش ک ...

دکتر احمق بمن گف یهو قطش کن منم گفتم نباید یهو بزارمش کنار گفت نه من میگم نخور اگه باز دونه ها برگشت دوباره بخور 😐

شما خوراکیشو مصرف میکردن یعنی قرص؟ من تقریبا سه ماه سر جمع پماد موضعیشو استفاده کردم از بین همه تریا ...

ن موضعی ترکیبی بود قوی بود خیلی ... الانم گاهی تریامسینولون و فلوئوسینولون و چند تا دگ هست میبینم بد میشه یکم میزنم دور بینی و ابرو ولی دوباره واکنش نشون میده پلکام قرمز میشه دگ سمت کورتون نمیرم ... 

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  
دکتر احمق بمن گف یهو قطش کن منم گفتم نباید یهو بزارمش کنار گفت نه من میگم نخور اگه باز دونه ها برگشت ...

چند وقت یبار بود؟ اگ مثلا هفته ای یکی بوده خب درست گفتن ولی مثلا من هر روز میخوردم دوزش بالا بود کلی طول کشید تا رسیذم ب هفته ای یکی و بعد قط

ن موضعی ترکیبی بود قوی بود خیلی ... الانم گاهی تریامسینولون و فلوئوسینولون و چند تا دگ هست میبینم بد ...

الان واسه شما جوری شده که بشه تحملش کرد ؟ مثلا بعد حمام یا تو آفتاب

میشه یه عکس واستون بفرستم از صورتم

بله بفرستین در حد تجربم اگ چیزی بدونم بهتون میگم ولی خب حرفای دکتر مطمئن تره باز شما اگ خواستین دارو قط کنید زیر نظر دکترتون یا دکتر دگ انجام بدین حتما

الان واسه شما جوری شده که بشه تحملش کرد ؟ مثلا بعد حمام یا تو آفتاب

آره خب ولی وقتی استرس امتحان و جابجایی دارم اذیت میشم و بعدش خوب میشه مثلا الان توی اسباب کشیم و باز اذیت میشم ولی من با همون سوزشش مشکل دارم اصلا قذمزی دگ برام مهم نیست

چند وقت یبار بود؟ اگ مثلا هفته ای یکی بوده خب درست گفتن ولی مثلا من هر روز میخوردم دوزش بالا بود کلی ...

هفته ای دو تا بود .شاید منم باید یه دوره طولانی مصرف میکردم.من پوسته میشد و پر از دونه و زبر وخشک و قرمز میشد. الان فقط قرمز میشه و یکم خشک

آره خب ولی وقتی استرس امتحان و جابجایی دارم اذیت میشم و بعدش خوب میشه مثلا الان توی اسباب کشیم و باز ...

خوشبحالتون که واستون مهم نیست من فقط قرمزی واسم مهمه .هیچ جا نمیرم گوشه گیر و افسرده شدم خجالت میکشم کسی ببینم بپرسه چرا اینجوری بخدا روزی هزار بار آرزوی مرگ میکنم که این مرض از کجا گریبانگیر من شد

هفته ای دو تا بود .شاید منم باید یه دوره طولانی مصرف میکردم.من پوسته میشد و پر از دونه و زبر وخشک و ...

دقیقا دونه های ریز و خشک و پوسته های چربی در واقع تناقضه درماتیت سبوره،  خیلی اذیت میکنه 

خوشبحالتون که واستون مهم نیست من فقط قرمزی واسم مهمه .هیچ جا نمیرم گوشه گیر و افسرده شدم خجالت میکشم ...

حقیقتش اونقدرم مشخص نیست ک بگم مهم نیست منم اگ ازم بپرسن حساس میشم روش حتما شما حق دارید ... بنظرم زیر نظر پزشک همین دارو های ضد قرمزی و خارش رو بزنید شاید بهتر بشه اون فلوکسیا ک گفتم برا من عالی بود ایشالله ک برطرف میشه سریع

بله بفرستین در حد تجربم اگ چیزی بدونم بهتون میگم ولی خب حرفای دکتر مطمئن تره باز شما اگ خواستین دارو ...

دکتر خوب واسه همچین بیماری تو اهواز نمیشناسید بهم معرفی کنید؟ اومدم پیش رحمانی زاده پاداد بود به درد نخورد یه کورتون قوی بم داد 

دکتر خوب واسه همچین بیماری تو اهواز نمیشناسید بهم معرفی کنید؟ اومدم پیش رحمانی زاده پاداد بود به درد ...

ن عزیزم من 7 سال اهواز نبودم کمتر از ی ساله دوباره برگشتم اصلا پزشکارو نمیشناسم اینجا