2777
2789
عنوان

رزاسه

| مشاهده متن کامل بحث + 24833 بازدید | 83 پست

من قرمزیم حالته پوست پوسته هم داشت .. مال من بیشتر شبیه عکس سمت چپ پایین بود دور بینیش قرمز رنگه و پوسته ای انگار... ولی خب شما فکنم اگ دونه و پوسته ندارید الان با یکی از داروهای آنتی ردنس اوکی بشید 

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام به همه دوستان  من مبتلا به رزاسه هستم و از طریق یک پماد بلژیکی کنترلش میکنم. اگر استفاده کردید و بهبودی حاصل شد منو دعاکنید. پماد پانژل ۵ درصد. چرا آخه دنبال پماد گرون قیمت چند میلیونی هستید؟ استرس خیلی بده   ارام باشید و بهش فکر نکنید 

سلام.منم چندساله درگیر رزاسه ام. اوایل فقط صورتم قرمز بود. با پماد الوکوم و صدافتاب و یه کورتن دیگه و قرص داکسی سیلین کنترل و خوب شد. دارو که تموم شد برگشت. و دفعه بعد این داروها جواب ندادند دیگه. دیگه ولش کردم دوسه سال. بدتر شد. علاوه بر قرمزی پوست، دونه های ریز زد روی گونه هام. که دیگه درمان لیزر pdlرو شروع کردم. هر جلسه گه میرفتم ۴۰ درصد بهبود داشتم. ولی موقت بود و برمیگشت. دیگه همه کاری کرده بودم و ناامید بودم ازش.‌تا اینکه ۷ ماه پیش بخاطر کیست تخمدان، دکتر زنان قرص اسپیرونولاکتون و سیپروترون کامپاند بهم داد. و ۶ ماه استفاده کردم. الان پوستم صتف شده و جوشا کاملا رفته. یه هاله صورتی ملیح گاهی فقط تو استرسها و گرمای شدید میاد رو گونه هام. خیلی عالی بود تین دوتا...کلا رفتم دنبال درمان کیست و بطرز معجزه اسایی رزاسه ام درمان شد. بعد از سالها از دیدن پوستم توی آینه واقعا غرق خوشحالی میشم.

من ميخوام ی گروه معرفی کنم بهتون...    هدفم کمک به کساییه که از هيچ دکتری جواب نگرفتن،این ...

سلام وقت بخیر. من این مشکلو دادم و پیامتونو امروز دیدم. من از طریق لینکی که گذاشته بودین نتونستم وارد گروه تلگرامی بشم. ممنون میشم اسم گروه تلگرامی یا ایدی رو بذارید که من و بقیه هم بتونیم استفاده کنیم 

خوشبحالتون که واستون مهم نیست من فقط قرمزی واسم مهمه .هیچ جا نمیرم گوشه گیر و افسرده شدم خجالت میکشم ...

من هم قبلا اگزماي شديد داشتم كه با مصرف طولاني مدت كورتن بدتر شده بود . بعد از چندين سال شكنجه شدن و افسردگي پيش خانم دكتر شيدا شمس رفتم و بم پماد پروتوپيك داد و خدا رو شكر الحمدلله خوب شدم . پماد پروتوپيك متاسفانه الان پيدا نميشه و جايگزين ايرانيش تاكريل هست . همه چيز رو فقط از خدا بخواهيد و ممنون ميشم براي منم دعا كنيد .

ان شاالله که خوب میشه حتما پیش دکتر پوست خوب برید من خودم قبل دکتری ک تونست درمانم کنه 2 3 سال پیش د ...

سلام عزیزم من میتونم کمکتون کنم چون مامانم این بیماری رو داشته و خوب شده ۰۹۱۳۸۳۰۵۴۷۱