2777
2789
عنوان

رزاسه

24819 بازدید | 83 پست

دوستان سلام

من از 9 سالگی درگیر رزاسه م البته اخیرا به دکتر مراجعه کردم و حدود یک هفته س درمان دارویی رو شروع کردم 

آنتی بیوتیک و ژل مترونیدازول و یک کرم ضد قرمزی

سوالم اینه که بعد یک مدت این مشکل مرتفع میشه یا من مادام العمر باید با این درمان دارویی درگیر باشم؟ این بیماری برای من اثر مخربی به لحاظ روانی داشته

و اینکه دکترم گفته ممکنه به لیزر جواب ندم مزید بر علت شده

لطفا اگر کسی تجربه ای از این بیماری داشته منو راهنمایی کنه 

ببخشید من اومدم ببینم اینی که نوشتی چی هست🤔🤔🤔🤔

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
ببخشید من اومدم ببینم اینی که نوشتی چی هست🤔🤔🤔🤔

یک نوع بیماری پوستیه عزیزم

بیشتر توی خانومای 30 تا 50 سال و افراد دارای رنگ پوست روشن دیده میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=83071925]پوستت ملتهبه جوش میزنی؟یا فقط قرمزی[/QUOT

همیشه قرمزه حتی یک ثانیه هم محو نمیشه گهگاهی ملتهب میشه تورم پیدا میکنه و به ندرت جوش میزنه

عزیزم منم میخوام عضو اون گروهی که گفتی بشم ممکنه راهنماییم کنی؟

درمان میشه یکوچولو قرمزی شاید گاهی بیاد ولی درمان میشه من همزمان با درماتیت داشتم و درمان شد رف الحمدالله

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  
یک نوع بیماری پوستیه عزیزم بیشتر توی خانومای 30 تا 50 سال و افراد دارای رنگ پوست روشن دیده میشه

من ميخوام ی گروه معرفی کنم بهتون...    هدفم کمک به کساییه که از هيچ دکتری جواب نگرفتن،این گروه  تلگرام آقای محمد نوری هست مشاوره پوست و مو ميدن،پزشک نيستن،مهندس برق هستن اما تو شرکت  دارویی فعالیت دارن   و این که خودشون بیمار بودن رزاسه داشتن و از دکترا هیچ  جوابی نگرفتن با تحقیق و تلاش خودشون تونستن بیماری رو کنترل کنن و الان 3ساله اثری  از بیماریشون نیست،من هم 5سال درماتیت دارم و الان  تقریبا دو ماهه زیر نظر ايشون درمان میشم و دو هفتس تقریبا پوستم صاف و شفاف شده،بیماری هايي مثل درماتیت و رزاسه علتشون مشخص نشده برای همین درمان قطعی ندارن فقط ميشه با دارو کنترل کرد..    اگزما هم درمانش سخته..و این که اینایی که ميگم بخاطر  تبلیغ نيس،بخاطر این که بیمارانی مثل خودم رو درک میکنم  و ميخوام ی کمکی کرده باشم... اینم آیدی تلگرام منه،دوس داشتی پیام بده zynmkO_O

حتی اگر نتونستی اعتماد کنی بیا یک هفته تو گروه باش پیامهای بچه ها رو بخون..چون منم اول اعتماد نداشتم دو هفته فقط پیامهاشون میخوندم..مشاوره رایگان،مشاوره گرفتن اجباری نيس،شما برای مشاوره هیچ چیزی از دست نمیدین...بياين گروه اگر ديدين نميتونین اعتماد کنین لفت بديد...حالا همه چیز به شما بستگی داره که بخواين روش تکراری پزشکان که تجویز کورتون هست رو اجرا کنید یا به آقای نوری اعتماد کنید و صبر پیشه کنید تا پوستی صاف تحویل بگیرید،روش آقای نوری که ميگم نه سحر و جادو هست نه هیچ چیز عجیب و غریبی اگر لازم باشه قرص ویتامین شوینده و پماد و غیره بهتون توصیه میکنه، اگر مایل بودید خودتون میخرید، اگر نتونستین  پیدا کنین ميتونين به آقای نوری سفارش بديد،اگر مایل بودید بهم پیام بدین تا عکس قبل و بعد خودم رو بفرستم...من هدفم اينه به همه کسانی که به کمک نیاز دارن این گروه رو معرفی کنم،چون 5سال درماتیت داشتن زمان کمی نيس،بهترین روزهای زندگیم به بطالت گذشت....در نهایت باز هم این تصمیم شماس، هر طور صلاح ميدونين...سلامت باشید❤️🌺
اینم لینک گروه

https://t.me/joinchat/BYafGRWtiBq8sgE5ZYeGRg

چطوری درمان شدی شما 

فکنم 5 6 سال پیش بود دارو استفاده میکردم ... با روآکوتان و 2 تا کرم فلوکسیا ضد قرمزیو لایه بردار آ اچ آ (مدل قرمز و سبز کرمای درمانیش )فکنم ی قرصم بود همراهش میخوردم دایره صورتی بود اونو دگ یادم نمیاد چی بود شایدم نمیخوردم دقیق اونو یادم نیست ولی خب مشکل اصلی من درماتیت سبوره بود ک بدلیل استفاده بیش از حد و غلطه کورتون رزاسه هم گرفته بودم ولی خب روآکوتان تحت نظر دکتر ک مصرف شه همه جیو درمان میکنه تقریبا اما برا من عوارض نداشت ممکنه شما خشکی و ازین قبیل عوارضش اذیتتون کنه اگ چربی تون متعادله

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  
فکنم 5 6 سال پیش بود دارو استفاده میکردم ... با روآکوتان و 2 تا کرم فلوکسیا ضد قرمزیو لایه بردار آ ا ...

سلام من پوستم خشکه مرتب دارم کهیر میزنم صورتم گاهی قرمز میشم مثلا حمام برم بیشتر .کرم پودر بزنم حساسیت دارم قرمز میشه و ملتهب جوش میزنه دکتر گفت علائم روزاسه رو دارم انتی بیوتیک داد دیگه نمیدونم چی بشه توکل ب خدا

سلام من پوستم خشکه مرتب دارم کهیر میزنم صورتم گاهی قرمز میشم مثلا حمام برم بیشتر .کرم پودر بزنم حساس ...

ان شاالله که خوب میشه حتما پیش دکتر پوست خوب برید من خودم قبل دکتری ک تونست درمانم کنه 2 3 سال پیش دکترای مختلف میرفتم داروهای قوی و گرونم میخوردم ولی خب آخرش بدتر میشد .. بگین در روند درمان بزارنتون دقیقا و راهای مختلفم امتحان کنن ... انشاالله ک سریع بهتر بشه موفق باشید