2777
2789
من خیلی زورم میاد واسه مادر شوهرم چیزی میخرم تا خالا نه عیدی داده به من نه کادو تولد ولی من ه ...

خب مادرشوهر منم همینه ولی براش میگیرم , مثلا میگه اِ امروز تولدت بووود ? اگه میدونستم میرفتم شورتی جورابی چیزی میگرفتم برات 😐

ولی خودش هرسال سفارش میده فلان چیز رو امسال برا روز مادر برام بگیرید 😐

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50
خب مادرشوهر منم همینه ولی براش میگیرم , مثلا میگه اِ امروز تولدت بووود ? اگه میدونستم میرفتم شورتی ج ...

زور داره دیگه

من که دیگه تولدشم به روش نمیارم

فقط عیدی و‌روز مادر

امروزم ۳۰۰ هزارتومن رفتم واسش کادو‌ خریدم😡😡😡😡

عیدی هم آروم آروم حذف میکنم

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبلش باهاش حرف زدم که چی لازم داره کلی با لج و دعوا گفت من که محتاج تو نیستم هرچی بیاری قبول نمیکنم ...

خب باشه حداقل اگه لباس بود میپوشید یا وسایل خونه بود استفاده میکرد یا نهایت کارت هدیه میگرفتی که هرکاری دوست داشت باهاش بکنه

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50
زور داره دیگه من که دیگه تولدشم به روش نمیارم فقط عیدی و‌روز مادر امروزم ۳۰۰ هزارتومن رفتم واسش ک ...

زور که داره , ولی شوهرم اجازه نمیده برا مادر خودم بخرم , برا مادر اون نخرم , دعوا میشه , حالا هرچی من بخوام توضیح بدم مامان من تولد و عیدی و سوغاتی به خودم و خودت و بچه هامون میده ولی مادرت نمیده , تو کَتش نمیره , البته هیچ وقت هم اجازه نمیده اینقدر هزینه کنم , اگه رو دنده خوب باشه حداکثر 30 تومن , نباشه 10-15 تومن 😐

خب باشه حداقل اگه لباس بود میپوشید یا وسایل خونه بود استفاده میکرد یا نهایت کارت هدیه میگرفتی که هرک ...

لباس رو کلا مستقیم میگه سلیقه ات مزخرفه نمیپوشم هرچی بگیری. دیگه امسال همون پول رو باید بدم اما آخه چطوری بگم 50 هم روز مادر هم عیدی؟ ای خدا ازین مناسبتا متنفرم

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو... 
زور که داره , ولی شوهرم اجازه نمیده برا مادر خودم بخرم , برا مادر اون نخرم , دعوا میشه , حالا هرچی م ...

نه من همسرم درک میکنه

همین امروز ۳۰۰ واسه مادر شوهرم خریدم ، ۷۵۰ واسه مامان خودم

مامانم صد برابر واسه ما میکنه همیشه

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
زور که داره , ولی شوهرم اجازه نمیده برا مادر خودم بخرم , برا مادر اون نخرم , دعوا میشه , حالا هرچی م ...

دقیقا شوهر منم حس شما رو داره زورش میگیره واسه مادرم کادو بده هرچند واسه مادرخودشم زیاد نمیده اما همونم واسه مادر من به هزار مکافات راضی میشه میگه مادرت همش زخم زبون میزنه و بقیه رو به رخم میکشه دوس ندارم کاری کنم براش.

دردسر کادو به کنار حتی نمیذاره شیرینی بگیرم و سر اینم مادرم متلک بارونم میکنه

نه من همسرم درک میکنه همین امروز ۳۰۰ واسه مادر شوهرم خریدم ، ۷۵۰ واسه مامان خودم مامانم صد برابر و ...

شوهرم انگار براش قابل درک نیست , هرچی میگم به هرکسی همون قدر باید احترام بذاریم که بهمون احترام میذاره , تو کَتش نمیره , مشکل فقط مادرش نیست , خواهر و برادرش هم هستن , شوهر فهیم هم نعمتیه والله , خدا رو شاکر باش عزیزم 

دقیقا شوهر منم حس شما رو داره زورش میگیره واسه مادرم کادو بده هرچند واسه مادرخودشم زیاد نمیده اما هم ...

مادر من شوهرمو رو سر میذاره و احترام میذاره بهش و خدایی توقعی هم نداره , ولی اخلاق شوهرم اینه , شوهر شما که بنده خدا کلی متلک میشنوه , نباید هم راضی بشه برا مامانت چیزی بخری , اگه شوهر من بود که حتی نمیذاشت من پامو خونه مامانم بذارم , باز هم دارم بهت میگم , زندگیتو به خاطر مامانت خراب نکن , به مامانت بگو بیشتر از این در توانم نیست . والسلام 

از شانس بدم عمو و عمه ام هرکدوم یه داماد دارن که هرچی شوهر من حسابگره و خسیس اونا دست و دلباز و ولخرجن و زیر 500 کادو نمیدن وضع مالیشونم از ما واقعا پایینتره من با این وضع چه خاکی تو سرم بریزم آخه؟😭😭😭😭😭