2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ااز کجا میفهمه شوهرت از پس انداز خودت بذار

من پس انداز ندارم دقیقا میدونه چقد بهم پول میده و کجا خرج شده دوساله به هرراه پنهانی فک کردم اما بی فایده بود از یه طرف مدام میترسم که شوهرم بفهمه که اونوقت رسما خودم با دست خودم زندگیمو آتیش زدم از طرف دیگه مادر من هیچ مدله راضی نمیشه.

هیچوقت کارای پنهانی و دزدکی عاقبت خوبی نداره

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو... 
ممنون عزیزم خیلی محتاجم به دعا، خداکنه بتونم زندگیمو درست کنم هرچند هیچوقت مادرم راضی نمیشه و منم تا ...

امیدوارم موفق بشی عزیزم 🙏

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50

منم کارت هدیه صد تومنی برا مامانم و پنجاه تومنی برا مادر شوهرم گرفتم حالا همون شب تولد خودمه شوهرم می‌خواد سوپرایزم کنه دو تا خانواده هامون دعوت کرده خونمون یعنی من نمی‌دونم فقط مشکلم اینه کادوهای مامانا رو اگه همون شب بدم یهو میبینن اختلاف قیمت رو به نظرتون چیکار کنم؟؟؟؟؟

منم کارت هدیه صد تومنی برا مامانم و پنجاه تومنی برا مادر شوهرم گرفتم حالا همون شب تولد خودمه شوهرم م ...

شوهرت چیزی نمیگه کادو مامانا فرق میکنه ?

به مامانت تلفنی بگو که کادوشو که گرفت زود بذاره کیفش و حرفی نزنه

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50
شوهرت چیزی نمیگه کادو مامانا فرق میکنه ? به مامانت تلفنی بگو که کادوشو که گرفت زود بذاره کیفش و حرف ...

کادوهایی که مادر شوهرم به ما میده خیلی پایین تر از مامان خودمه برا همین شوهرم چیزی نمیگه فقط مامانم اگه بفهمه بینشون فرق گذاشتیم ناراحت میشه همیشه میگه باید یکسان باشه

کادوهایی که مادر شوهرم به ما میده خیلی پایین تر از مامان خودمه برا همین شوهرم چیزی نمیگه فقط مامانم ...

مادرشوهر من فقط عید تا عید یه عیدی میده به بچم ولی مامانم تولد هممون بهمون کادو میده , عیدی 50 تومن و سوغاتی هم میده , ولی شوهرم میگه کادو مادرها باید مثل هم باشه 😐 

از قبل تلفنی به مامانت بگو چون شما همیشه زحمت میکشین و کادو میدین , برا شما یکم بیشتر هزینه کردیم , شوهرم هم با من هم عقیده هست 

متاسفانه درست میگی داره از چشمم میفته، دوهفته پیش سالگرد ازدواجمون سرویس طلا گرفت تولدم انگشتر گرفت ...

سعی کن تنهایی بری خرید یه چیز ارزون بخری و قیمتش رو بیشتر بهش بگی که اضافه پولت رو ذخیره کنی واسه اینجور موقعیت هایی