2777
2789
مسلما ما هم یه کمبودایی داریم که شوهرمون داره تحمل میکنه , اگه سیاست داشتیم که قطعا بهتر بود , من از ...

نه واسه خودم ولخرجه شدید. اما واسه بقیه التماسشم بکنم یه ریال بیشتر نمیده، واقعا دیگه نمیفهمم سیاست چیه که شوهرمو راضی کنم اینجوری نباشه، واقعا این چه مدل زندگیه که نتونی حتی واسه مادرت هدیه بخری هرچند ازدستش ناراحت باشی

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو... 
نه واسه خودم ولخرجه شدید. اما واسه بقیه التماسشم بکنم یه ریال بیشتر نمیده، واقعا دیگه نمیفهمم سیاست ...

خب بفرما شوهرم واسه من هم شدید اهل ولخرجی نیست, روز تولدم هم وانمود کرد تولدم یادش رفته که کادو نده , شوهرت خسیس نیست , دیگه حتی واسه خودت هم تکرار نکن که از چشمت بیفته, شوهر شما رفتار مقابله به مثل میکنه , که هر آدم عاقل و بالغی همین رفتار رو میکنه

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بفرما شوهرم واسه من هم شدید اهل ولخرجی نیست, روز تولدم هم وانمود کرد تولدم یادش رفته که کادو نده ...

متاسفانه درست میگی داره از چشمم میفته، دوهفته پیش سالگرد ازدواجمون سرویس طلا گرفت تولدم انگشتر گرفت هیچ مناسبتی یادش نمیره حتی ولنتاینم کادو داد بهم اما خودمو کشتم 50 تومن بذاره رو کادوی مادرم قبول نکرد حالا عزا گرفتم چطوری به مادرم هدیه بدم چون اونم ازون ور انتظار زیاد داره و بعدش متلک دارم

متاسفانه درست میگی داره از چشمم میفته، دوهفته پیش سالگرد ازدواجمون سرویس طلا گرفت تولدم انگشتر گرفت ...

فقط اینو بدون که یه روزی تحملش تموم میشه و از چشمش میفتی , اون وقت دیگه پشیمانی سودی نداره , برای مامانت هم دیگه با شوهرت بحث نکن , چون هرکاری برای مامانت بکنی هیچ وقت راضی نمیشه , پس زندگیتو به هم نریز

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50
فقط اینو بدون که یه روزی تحملش تموم میشه و از چشمش میفتی , اون وقت دیگه پشیمانی سودی نداره , برای ما ...

خب روز مادرو چیکار کنم؟ بخدا از الان شبا خواب ندارم اینقد که از برخورد مادرم وحشت دارم بعدشم پشت سرشوهرم همه جا پر میکنه که خسیسه و گداصفت تحمل این موضوع برام سخته

متاسفانه درست میگی داره از چشمم میفته، دوهفته پیش سالگرد ازدواجمون سرویس طلا گرفت تولدم انگشتر گرفت ...

شوهر من خیلی هنر کنه یه کادو تولدبده , تازه اونم نهایت 100 تومن پول , بعد یه وقت که پول لازم دارم میگه داری که , از همون خرج کن , تازه پارسال حامله هم بودم ولی خودشو زد به فراموشی که کادو تولد نده , دیگه روز زن و عیدی و ولن و سالگرد ازدواج و اینا بماند , البته برای تولد بچه هام برام طلا گرفت یا پول میریزه به حسابم , خرج که کردم باز میریره , دیگه اینقدر ها هم تو سری خور نیستم , ولی با اون همه محبت که خانواده ام میکنن حاضر نیست جبران کنه ,

باز هم به حرف هام فکر کن , زندگیتو به هم نریز

خب روز مادرو چیکار کنم؟ بخدا از الان شبا خواب ندارم اینقد که از برخورد مادرم وحشت دارم بعدشم پشت سرش ...

من باشم میگم اخلاق شوهرم اینه , بیشتر از این هم سیاست ندارم باهاش برخورد کنم , مگه شما دوست دارید زندگیم به هم بریزه , بعد هم کادو رو بده و بیا , هرچند میدونم هیچ کدوم از این حرف ها رو قبول نمیکنه ازت , بقیه هم اگه دررابطه با شوهرم حرفی بزنن میگم مادرم به شوهرم متلک میگه , شوهرم هم حاضر نیست خیلی هزینه کنه و کادو بده , شما خودت متلک بشنوی چیکار میکنی? 

شوهر من خیلی هنر کنه یه کادو تولدبده , تازه اونم نهایت 100 تومن پول , بعد یه وقت که پول لازم دارم می ...

بخدا من نمیخوام زندگیم خراب بشه تمام تلاشمم میکنم به روی شوهرم نیارم، اما شما فک کن من 50 بدم بعد بگم هم عیدی هم روز مادر، اونم با مادری که من دارم!!!! من فقط تو این مدت سعی کردم و از شوهرم خواهش کردم شاید کوتاه اومد و 50 دیگه گذاشت رو پولی که میخوام بدم هرچند خیلی احساس حقارت میکنم اما چه کنم مادرم درک نمیکنه

من باشم میگم اخلاق شوهرم اینه , بیشتر از این هم سیاست ندارم باهاش برخورد کنم , مگه شما دوست دارید زن ...

دقیقا قبول نمیکنه،مادرم از همون عقد میگفت شوهرت خسیس و سواستفاده گر و بی چشم و روئه و هزارتا صفت بد دیگه، من همیشه از شوهرم دفاع کردم حالا بگم اینجوریه که دیگه عملا خودزنی کردم. 

تو عقد دقیقا همینو گفتم که شما دوست دارین زندگیم خراب بشه برگشت گفت تو خودت خواستی اینقد ندید بدید بودی با 4تاهدیه و بیرون رفتن گول خوردی فک کردی این پسره کیه عاقل نبودی وگرنه ازهمون اول شرط میذاشتی، وقتی دختر تو حسرت شوهر باشه و عقل و شعور نداشته باشه میشه مثل تو!!!!

من به شوهرم حق میدم که از متلک ناراحت باشه و نخواد هیچ کاری براشون بکنه اما من چی؟ این وسط من دارم اذیت میشم 

بخدا من نمیخوام زندگیم خراب بشه تمام تلاشمم میکنم به روی شوهرم نیارم، اما شما فک کن من 50 بدم بعد بگ ...

حالا فک میکنی اگه 100 بدی , مادرت راضی میشه ? باز هم میگه کمه , البته من تو موقعیت شما نیستم به لحاظ مادرم , ولی این دفعه میدی , دفعه بعد و چیکار میکنی ? مامانت که ول کن نیست,

شما هم از اطرافیان که مادرشون بهشون محبت میکنه مثال بزن ببین مامانت چی میگه 

حالا فک میکنی اگه 100 بدی , مادرت راضی میشه ? باز هم میگه کمه , البته من تو موقعیت شما نیستم به لحاظ ...

نه خب راضی نمیشه ولی چیکار کنم دیگه. 

شوهرمم دقیقا حرف شمارو میزنه میگه اگه میدونستم توقعش بالا نمیره میدادم اما مادرت هم انتظار زیاد داره و هم باهرکاری توقعش بیشتر میشه.

وقتی از کسی مثال میزنم جنجال به پا میکنه و میگه بی لیاقتین بی چشم و رویین، اینهمه بهتون محبت میکنم من باید مثل بقیه مادر زنا و مادرا باشم که به دختر و داماد محل نمیذارن ازون ورم رو سرن!مامانم منطق حالیش نیس

نه خب راضی نمیشه ولی چیکار کنم دیگه.  شوهرمم دقیقا حرف شمارو میزنه میگه اگه میدونستم توقعش بال ...

عزیزم خدا صبرت بده , بگو قربون دستت هیچ کاری نمیخواد بکنی , توقعی هم نداشته باش 😢

عزیزم خدا صبرت بده , بگو قربون دستت هیچ کاری نمیخواد بکنی , توقعی هم نداشته باش 😢

بخدا کل زندگیم فقط تحقیرم کرد الانم همش زخم زبون!اگه مادرم اینهمه خون به جگرم نمیکرد شاید هیچوقت با شوهرم مشکل نداشتم

بخدا کل زندگیم فقط تحقیرم کرد الانم همش زخم زبون!اگه مادرم اینهمه خون به جگرم نمیکرد شاید هیچوقت با ...

درسته فقط به خاطر مادرته , منم اگه تحریک میشدم قطعا با شوهرم به مشکل میخوردم , امیدوارم خدا کمکت کنه عزیزم. 🙏

درسته فقط به خاطر مادرته , منم اگه تحریک میشدم قطعا با شوهرم به مشکل میخوردم , امیدوارم خدا کمکت کنه ...

ممنون عزیزم خیلی محتاجم به دعا، خداکنه بتونم زندگیمو درست کنم هرچند هیچوقت مادرم راضی نمیشه و منم تاحالا نتونستم به حرفاش بی تفاوت بشم زخم زبون روح و روان آدمو آسیب میزنه