اگه صلاح میدونی زندگیتو به خاطر خودخواهی مادرت خراب نکن , وضعت که از من بدتر نیست , به هییییچ وجه بر ...
دقیقا حرفاتون درسته دارم سعی میکنم نذارم زندگیم خراب بشه.اما چه کنم از بچگی اینقد با این عذاب وجدان بزرگ شدم که مادر نباید ناراحت باشه تو این دوسال هرکاری کردم ازمون راضی باشه اما نشد😔😔😢😢
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هیچی دارم زندگی میکنم قشر زن بدبختن بدبخت۰ ولی زنیکه رو رفتم زدمش صورتشو چنگ انداختم خونی خونیش کردم
اره بودم تاپیکت😞😞امیدوارم
حداقل دلت اروم بشه
وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!
باور کن! پارسال روز مادر واسه هردوتاشون یه گلدون گل گرفتم هرکدوم 50 تومن، مادرم اصلا حتی در ظاهر خوش ...
کاش یه چیزی گرفته بودی که به کارش میومد , لباسی , بشقاب میوه خوری و. . . , من هرسال برای مادر و مادرشوهرم یه مقدار هزینه میکنم , ولی برای هرکدوم چیزی میگیرم که میدونم استفاده میکنن
تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪 گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50
آفرین , پس 2سال زحمت کشیدی ولی فایده نداشته , پس دیگه زحمت نکش , تحمل شوهرت هم یه حدی داره , حیفه زن ...
زندگیم گاهی خیلی قشنگ میشه اما امان از رفتارای مادرم. اینقد همه جا پشت سرمون بد گفته همه فک میکنن منو شوهرم بهشون بی احترامی کردیم. هرکی میگه از دختر و دامادت راضی هستی جواب میده کاری برای من نکردن که راضی باشم
یه فکرایی به سرم میزنه که خیانتش رو باخیانت جواب بذم
نه بدترین اشتباهه میخای بیای خصوصی
وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!
کاش یه چیزی گرفته بودی که به کارش میومد , لباسی , بشقاب میوه خوری و. . . , من هرسال برای مادر ...
قبلش باهاش حرف زدم که چی لازم داره کلی با لج و دعوا گفت من که محتاج تو نیستم هرچی بیاری قبول نمیکنم منم گفتم گل بگیرم هرچند کلا هرچی ببرم از نظرش کمه و مدام میگه دختر و داماد مردم