2777
2789
والا من میخام ۲۰۰ بهش پول بدم داداشمم ۲۰۰ بده ک یه مانتو برا عیدش بخریم.....برا مادرشوهر‌مم میخایم ر ...

خوش بحالت من مادرم سکته کرده فلج شده خواهر برادرا هفته ای میریم جمعش میکنیم

هستم۰۰۰۰ اما نیستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من جریانم مفصله مادرم هرچی واسش ببرم بعدش متلک میزنه شوهرمم خسیسه موندم چیکارکنم بخدا

خدایی شوهرت خسیس نیست , کاااملا هم حق داره , خیلی هم مَرده که با اون متلکایی که از مادرت میشنوه باز هم پاشو میذاره خونه مامانت اینا

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50

اخی عزیزم دائم؟

باهمسر و زن برادرت چکار کردی؟

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!
خدایی شوهرت خسیس نیست , کاااملا هم حق داره , خیلی هم مَرده که با اون متلکایی که از مادرت میشنوه باز ...

حق با شماس ازین جهت واقعا مرده، اما هدیه رو باید یه کاریش بکنم و همیشه سر هرمناسبتی دردسر دارم. مادر خودش اخلاقشو میشناسه کلا هیچ انتظاری ازمون نداره اما امان از مادر خودم که یه پا مادرشوهره

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو... 

اخه....انشالله خدا شفاش بدهدب حق محمد و الش و خدایا هیچ مادریی توو خونه مریض نشه مادر مریض باشه کل خانواده مریضن

مادرو که کله وجودتم بهش بدی کمه.من موندم ب مادرشوهرم چه کادویی بدم

من مادرشوهرم نه تنها انتظار نداره تازه تو هرمناسبتی هم هدیه میده بهمون عیدی و اینام اصلا نمیگیره اما مادرخودم انتظارش خیلی زیاده ازونور غیر از روز مادر باید عیدی هم بهش بدم

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو... 
حق با شماس ازین جهت واقعا مرده، اما هدیه رو باید یه کاریش بکنم و همیشه سر هرمناسبتی دردسر دارم. مادر ...

اگه صلاح میدونی زندگیتو به خاطر خودخواهی مادرت خراب نکن , وضعت که از من بدتر نیست , به هییییچ وجه برای پول بیشتر با شوهرت بحث نکن , مامانت که هرچیزی براش ببری همیشه ناراضیه , پس نه خودتو ناراحت کن نه شوهرتو , کادوتو بده مامانت و زود برگرد که نخوای هی حرف بشنوی

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50