2777
2789
خوب از این روزها استفاده کن و لذت ببر،چون همه اش خاطره است. نزار کسی یا چیزی باعث بشه نارحت بشی و به ...

مرسی، حتما، سعی خودمو میکنم

خوشبختی، فاصله این بدبختی تا بدبختی دیگر است.

امضات روعوض کن عزیزم باانرژی مثبت واردمرحله بعدی زندگیت شو❤💜

ازخانه قدم به دنیای بیرون بگذارید درحالی که زنانگی هایتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد که اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ما گل میاریم دسته ب دسته ...ما رسممونه عروس برقصه 

کوچه تنگه بله .عروس قشنگه بله . دست ب زلفاش نزنین مروارید بنده بله.کلیلیلیلیلیلی 

عروس خانم خوشبخت بشی عزیزم . بختت هم مثل رختت سفید باشههه گلم 

من یک زن،خواهر ،همسر ،مادر  نیستم . من یک آگاهی ام . یک روح اصیل ک ب زمین اومدم تا رشد کنم و تجربه کنم.آگاهی متصل ب شعور مطلق هستی،در راه رسیدن ب کمال.ب آرامش رسیدم و آرامش من ب هیچ عامل بیرونی وابسته نیست. آرامش من از درون من می‌جوشد مثل چشمه ای جوشان از لابلای سنگلاخ......
مبارک باشه😘چمدون برون چیه؟

قبل عروسی وسایل و لباس خریدایی که عروس داماد کردن، خانواده ها میارن و جشن میگیرن..تو چمدون میزارن

ما گل میاریم دسته ب دسته ...ما رسممونه عروس برقصه  کوچه تنگه بله .عروس قشنگه بله . دست ب زلفاش ...

😍💃😅

ازخانه قدم به دنیای بیرون بگذارید درحالی که زنانگی هایتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد که اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)
ما گل میاریم دسته ب دسته ...ما رسممونه عروس برقصه  کوچه تنگه بله .عروس قشنگه بله . دست ب زلفاش ...

چه شعر قشنگی مرسیعزیزم

چمدون برون😯😐😕😕😯😯😐

وسایل و هدیه‌های داماد رو می‌ذارن تو چمدونی که براش خریدن و می‌برن خونه‌شون. خونواده‌ی داماد هم وسایل و هدیه‌های عروس رو با چمدونش براش میارن😍😍

💙صدا کن مرا... 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز