2821
2789
خوب از این روزها استفاده کن و لذت ببر،چون همه اش خاطره است. نزار کسی یا چیزی باعث بشه نارحت بشی و به ...

مرسی، حتما، سعی خودمو میکنم

خوشبختی، فاصله این بدبختی تا بدبختی دیگر است.

امضات روعوض کن عزیزم باانرژی مثبت واردمرحله بعدی زندگیت شو❤💜

ازخانه قدم به دنیای بیرون بگذارید درحالی که زنانگی هایتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد که اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ما گل میاریم دسته ب دسته ...ما رسممونه عروس برقصه 

کوچه تنگه بله .عروس قشنگه بله . دست ب زلفاش نزنین مروارید بنده بله.کلیلیلیلیلیلی 

عروس خانم خوشبخت بشی عزیزم . بختت هم مثل رختت سفید باشههه گلم 

من یک زن،خواهر ،همسر ،مادر  نیستم . من یک آگاهی ام . یک روح اصیل ک ب زمین اومدم تا رشد کنم و تجربه کنم.آگاهی متصل ب شعور مطلق هستی،در راه رسیدن ب کمال.ب آرامش رسیدم و آرامش من ب هیچ عامل بیرونی وابسته نیست. آرامش من از درون من می‌جوشد مثل چشمه ای جوشان از لابلای سنگلاخ......
مبارک باشه😘چمدون برون چیه؟

قبل عروسی وسایل و لباس خریدایی که عروس داماد کردن، خانواده ها میارن و جشن میگیرن..تو چمدون میزارن

ما گل میاریم دسته ب دسته ...ما رسممونه عروس برقصه  کوچه تنگه بله .عروس قشنگه بله . دست ب زلفاش ...

😍💃😅

ازخانه قدم به دنیای بیرون بگذارید درحالی که زنانگی هایتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد که اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)
ما گل میاریم دسته ب دسته ...ما رسممونه عروس برقصه  کوچه تنگه بله .عروس قشنگه بله . دست ب زلفاش ...

چه شعر قشنگی مرسیعزیزم

چمدون برون😯😐😕😕😯😯😐

وسایل و هدیه‌های داماد رو می‌ذارن تو چمدونی که براش خریدن و می‌برن خونه‌شون. خونواده‌ی داماد هم وسایل و هدیه‌های عروس رو با چمدونش براش میارن😍😍

💙صدا کن مرا... 
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز