2777
2789
عنوان

قیافه

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 32 پست

من یه ابروموتاتوکردم پشیمونم میگم کاش نمیکردم کی پاک میشه هیچچی طبیعی نمیشه العان ابروی شیطونیم مدبودولی العان حالت طبیعی مدشده .

واسه سلامتی خواهرم یه صلوات میفرستین😖😖😖😖😖
حتی اگه کل دنیا عملی بشن ، من به شخصه هیچوقت اینکارو نمیکنم ، خدایی که منو آفریده میتونست قشنگ تر از ...

😁یه چی بگم میرم 🙈 

ما ادامه تقدیر و اندازه و قوانین خداییم . ما نتیجه کروموزومهای پدرو مادربم براساس نظمی ک خدا داده . بخوایم طولی درنظر بگیریم . ولی درکل این کردموزومهاست ک ما رو اینشکلی کرده حالا از قبل تولد بدشانس باشیم بدترین ویژگی ها نصیبمون میشه😂😂 بعد حالا خر بیارو باقالی بار کن .خخخ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حس میکنم خودشیفتم یا قشنگم خدامیدونه ولی در کل عمل دوست ندارم 

ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤

واقعامتفاونت بودن وداشتن چهره معصومانه خودت یه چیزدیگست شبیه اردک شدن چه قشنگی داره ازمرداهم بپرسی میفهمی خیلی بدشون میاد.

واسه سلامتی خواهرم یه صلوات میفرستین😖😖😖😖😖
😁یه چی بگم میرم 🙈  ما ادامه تقدیر و اندازه و قوانین خداییم . ما نتیجه کروموزومهای پدرو مادرب ...

درست میگی چیز بدیعیه که وراثت تاثیر داره ، ولی بنظرت جهش و ،..... اینا دیگه به چه دردی میخورد؟ اگه خدا بخواد همه چی ممکنه   حالاهم بدوووو 

یه عکس یادگاری زیر دوربین مرگ با عزرائیل دارن همه 
من البته دارم پیر میشنا شما فک کنم جوونی الکی این حس بهت دست داده از مقایسه

منم دیروز همکلاسی دوران راهنماییمو دیدم 

بعد دیدن اون فهمیدم دارم پیر میشم 😕😕

خوشگل بودا ولی خب مثل قبل نبود 

منم نیستم 

چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....
منم دیروز همکلاسی دوران راهنماییمو دیدم  بعد دیدن اون فهمیدم دارم پیر میشم 😕😕 خوشگل بودا ول ...

الناز الکی نگو من دیدمت خوشگلی اما پیری لعنت بهش من خیلی مریض شدم خیلییی فک کن ۶ ماه خونریزی شدید آنقدر که گفت بهم نمیتونیم عملا کنیم فعلا طاقت نمیاری زیر عمل حالا بهم دارو داده هورمونی شدید ورم کردم 

الناز الکی نگو من دیدمت خوشگلی اما پیری لعنت بهش من خیلی مریض شدم خیلییی فک کن ۶ ماه خونریزی شدید آن ...

فدات گلم چشمات خوشگل میبینه 

آخی خونریزی اونم شش ماه مگه چی از آدم میمونه 

یه مدت دارو استفاده کن و حالت بهتر شد حتما عمل کن 

امیدوارم همین روزا خبر سلامتی تو بدی .

منم چندین ماه حالم بشدت خراب بود از دیسک کمر بگیر تا دردهای شدید عصبی 

خیلی ضعیف شدم و رو چهره ام هم تاثیر بدی گذاشت .

صورتم لاغر شده خیلی دوست دارم حداقل ژل تزریق کنم ولی دو دل شدم 

چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....
البته یه جاهایی لازمه مثلا من خط خنده داشتم باژل ازبین رفت یاخیلیا لازمه بینیشون عمل بشه وحتی اونایی ...

به نظر من عملهای زیبایی واسه بر طرف کردن نواقص صورت هست. خوب اگه کسی بینی کج داره وقتی امکانش هست چراعمل نکنه. البته خودم یه قیافه معمولی دارم و از نظر خودم متناسبه چهر ه ام

نگاه میکنم به خودم تو را می بینم تو جایی جز من نداری!!
فدات گلم چشمات خوشگل میبینه  آخی خونریزی اونم شش ماه مگه چی از آدم میمونه  یه مدت دارو ا ...

چشم 

بگردم برات عزیزم یه کم فرصت بده اگه بهتر نشد بزن دکتر من گفت بیا کلاژن بزن هم طبیعی تر هم اینکه چون طی چند ماه میزنی پوستت بهتر جواب میده و کلا سفت میشه پوستت حالا زدم میام میگم برات