shpm مدیر استارتر عضویت: 1397/09/30 تعداد پست: 139 عنوان تخمک گذاری 248 بازدید | 59 پست چقدر بعد آمپول hcgتخمک آزاد میشه؟؟؟؟ 1397/12/02 | 00:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nnnnnnnnnaaaaaaffss عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 1002 آره من 8 روزه زدم الو سلام ببخشید منزل خداست؟منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست♡هزارباردلم گرفته این شماره رو♡ولی هنوز چراپشت خط درانتظار یک صداست♡شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی ♡چی شدبه ماکه رسیدحساب بنده هاجداست♡اجازه میدی که برات یکم درد دل کنم♡آخه شنیدم که اسم تومرهم وشفاست ♡حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه♡چون میدونه میشنوی وقتی تواین حال وهواست♡الو دوباره قطع ووصل سیم هاشروع شده♡الومنو ببخش اگه دوباره مزاحمت شدم ♡دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست 😘بالایی خیلی دوست دارم
74nesa عضویت: 1397/04/27 تعداد پست: 1219 دقیقا من الان اینو تاپیک زدم فقط یه نفر جواب داد اگه بحث خالخ زنک بازی باشه همه میان😔یکی ازدوستان گفت ۱۲تا۳۶ ساعت بعدش
nnnnnnnnnaaaaaaffss عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 1002 منم زدم دوتا اومد.ار ه موافقم .هیشکی نمیاد الو سلام ببخشید منزل خداست؟منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست♡هزارباردلم گرفته این شماره رو♡ولی هنوز چراپشت خط درانتظار یک صداست♡شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی ♡چی شدبه ماکه رسیدحساب بنده هاجداست♡اجازه میدی که برات یکم درد دل کنم♡آخه شنیدم که اسم تومرهم وشفاست ♡حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه♡چون میدونه میشنوی وقتی تواین حال وهواست♡الو دوباره قطع ووصل سیم هاشروع شده♡الومنو ببخش اگه دوباره مزاحمت شدم ♡دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست 😘بالایی خیلی دوست دارم
nnnnnnnnnaaaaaaffss عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 1002 دقیقا من الان اینو تاپیک زدم فقط یه نفر جواب داد اگه بحث خالخ زنک بازی باشه همه میان😔 یکی ازدوستان ... اره همونجوره الو سلام ببخشید منزل خداست؟منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست♡هزارباردلم گرفته این شماره رو♡ولی هنوز چراپشت خط درانتظار یک صداست♡شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی ♡چی شدبه ماکه رسیدحساب بنده هاجداست♡اجازه میدی که برات یکم درد دل کنم♡آخه شنیدم که اسم تومرهم وشفاست ♡حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه♡چون میدونه میشنوی وقتی تواین حال وهواست♡الو دوباره قطع ووصل سیم هاشروع شده♡الومنو ببخش اگه دوباره مزاحمت شدم ♡دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست 😘بالایی خیلی دوست دارم
shpm مدیر استارتر عضویت: 1397/09/30 تعداد پست: 139 آره من 8 روزه زدم چند ساعت بعدش اقدام کردی، تو رو خدا دقیق بم بگو
74nesa عضویت: 1397/04/27 تعداد پست: 1219 منم زدم دوتا اومد.ار ه موافقم .هیشکی نمیاد من تاپیک آخر شماروالان دیدم من ماه قبلم hcgزدم تایه هفته قبل موعد کلا علایم شماروداشتم چون هورمون بارداری هست کلا علائم بارداری میاد سراغ آدم
shpm مدیر استارتر عضویت: 1397/09/30 تعداد پست: 139 دقیقا من الان اینو تاپیک زدم فقط یه نفر جواب داد اگه بحث خالخ زنک بازی باشه همه میان😔 یکی ازدوستان ... بعضیا میگن اگه بعد ۱۲ساعت اقدام کنی بی فایدس؟!!!
nnnnnnnnnaaaaaaffss عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 1002 چند ساعت بعدش اقدام کردی، تو رو خدا دقیق بم بگو خب گلم قسم نده میگم😂.من شب ردم امپولو. همون شب وسه روز بعدش. ینی چاروز بعد آمپول نزدیکی کردم الو سلام ببخشید منزل خداست؟منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست♡هزارباردلم گرفته این شماره رو♡ولی هنوز چراپشت خط درانتظار یک صداست♡شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی ♡چی شدبه ماکه رسیدحساب بنده هاجداست♡اجازه میدی که برات یکم درد دل کنم♡آخه شنیدم که اسم تومرهم وشفاست ♡حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه♡چون میدونه میشنوی وقتی تواین حال وهواست♡الو دوباره قطع ووصل سیم هاشروع شده♡الومنو ببخش اگه دوباره مزاحمت شدم ♡دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست 😘بالایی خیلی دوست دارم
shpm مدیر استارتر عضویت: 1397/09/30 تعداد پست: 139 خب گلم قسم نده میگم😂.من شب ردم امپولو. همون شب وسه روز بعدش. ینی چاروز بعد آمپول نزدیکی کردم 😁😁😁خوب جواب هم گرفتی؟
nnnnnnnnnaaaaaaffss عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 1002 من تاپیک آخر شماروالان دیدم من ماه قبلم hcgزدم تایه هفته قبل موعد کلا علایم شماروداشتم چون هورمون با ... باردارنبودی الو سلام ببخشید منزل خداست؟منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست♡هزارباردلم گرفته این شماره رو♡ولی هنوز چراپشت خط درانتظار یک صداست♡شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی ♡چی شدبه ماکه رسیدحساب بنده هاجداست♡اجازه میدی که برات یکم درد دل کنم♡آخه شنیدم که اسم تومرهم وشفاست ♡حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه♡چون میدونه میشنوی وقتی تواین حال وهواست♡الو دوباره قطع ووصل سیم هاشروع شده♡الومنو ببخش اگه دوباره مزاحمت شدم ♡دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست 😘بالایی خیلی دوست دارم
فلفلیeli عضویت: 1397/09/18 تعداد پست: 3201 عزیزم ۳۶ ساعت بعد از امپول هرکی هممشکل مالی نداره خارجیشو بگیره اسمش روش زده کارما 17/3/99 از تو دلم رفتی کاش 17/3/400 تو بغلم باشی
74nesa عضویت: 1397/04/27 تعداد پست: 1219 بعضیا میگن اگه بعد ۱۲ساعت اقدام کنی بی فایدس؟!!! نمیدونم که دکتر به ۳روزتاکید کرد شب۱۲ ،۱۴،۱۶روز۱۳هم آمپول زدم که امروزبود ولی شب ۱۲ نتونستم اقدام کنم امشبم نشد😔موند واسه فردا صبح