2789
اره دکتر گفت بعدش مهم تر ولی غضه اون یه روز دقم داد این ماهم نشه واقعا دیگه نمیدونم روحیم داغون میش ...

مگه چندوقته اقدامی......میفهمت چی میگی خیلی بده😭

۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عزیزم بازم اسپرم 24 ساعت زندس. زود ازبن نمیره ک. یجور سعی کن اگه شد نزدیکی کنی😑

آخه دوستامون ازشهر دیگه اومدن تاصبح قصد رفتن ندارن بعدصبحانه تشریف میبرن 😐تاخود صبح باید بااینا بشینم ماشالله همه هم غرق توگشین ها نمیخوابن

وای منم خیلی نگرانم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست♡هزارباردلم گرفته این شماره رو♡ولی هنوز چراپشت خط درانتظار یک صداست♡شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی ♡چی شدبه ماکه رسیدحساب بنده هاجداست♡اجازه میدی که برات یکم درد دل کنم♡آخه شنیدم که اسم تومرهم وشفاست ♡حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه♡چون میدونه میشنوی وقتی تواین حال وهواست♡الو دوباره قطع ووصل سیم هاشروع شده♡الومنو ببخش اگه دوباره مزاحمت شدم ♡دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست 😘بالایی خیلی دوست دارم
آخه دوستامون ازشهر دیگه اومدن تاصبح قصد رفتن ندارن بعدصبحانه تشریف میبرن 😐تاخود صبح باید بااینا بشی ...

گلم نگران نباش ازبن نمیره بازم 24 ساعت زندس اگه تو دوازده ساعت تازه آزادشده باشه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست♡هزارباردلم گرفته این شماره رو♡ولی هنوز چراپشت خط درانتظار یک صداست♡شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی ♡چی شدبه ماکه رسیدحساب بنده هاجداست♡اجازه میدی که برات یکم درد دل کنم♡آخه شنیدم که اسم تومرهم وشفاست ♡حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه♡چون میدونه میشنوی وقتی تواین حال وهواست♡الو دوباره قطع ووصل سیم هاشروع شده♡الومنو ببخش اگه دوباره مزاحمت شدم ♡دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست 😘بالایی خیلی دوست دارم
بچها خلاصه دعام کنین، انشالله شما هم جواب بگیرین بزودی

ایشالله .فقط هر روز تا سه چهار روز بعد آمپول نزدیکی کن.ایشالله میگیره

الان ۳ماهه اقدام میشم،ولی قبلش یه سقط داشتم ۸ماه پیش اینا اندازه ۱۰اسال اقدام واسم گذشت تامرزافسردگی ...

اخی.....همین ک رحمت قابلیت بارداری را داره جای شکرش باقیه ‌....غصه نخور عزیزم اون بچه اگه قسمت بود الان مونده بود ولی مطمئن باش خدانمیخواسته بمونه چون به نفعت بوده.....نگران نباش تو تاعید باردارشدی

۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن
اخی.....همین ک رحمت قابلیت بارداری را داره جای شکرش باقیه ‌....غصه نخور عزیزم اون بچه اگه قسمت بود ا ...

مرسی عزیزم اره تقریبا پارسال همین موقع ها بود باردارشدم😔با اقدام اول باردار شدم به صورت طبیعی ولی چه بسا چه غم هایی پشتش بود الانم که بااین همه داروی تقویتی و فولی های مناسب وبدون مشکل باردارنمیشم😔تاببینیم قسمت چیه ایشالله شمام به آرزوهات برسی

مرسی عزیزم اره تقریبا پارسال همین موقع ها بود باردارشدم😔با اقدام اول باردار شدم به صورت طبیعی ولی چ ...

انشاللللللله......غصه نخوریا منم هرماه که پریود میشم و بی بی منفی میشه دنیا روسرم خراب میشه ولی چه میشه کرد جزتحمل و ساختن با این موضوع.....توهم واسه من دعا کن تا اردیبهشت طبیعی باردارشم