اره دکتر گفت بعدش مهم تر ولی غضه اون یه روز دقم داد این ماهم نشه واقعا دیگه نمیدونم روحیم داغون میش ...
مگه چندوقته اقدامی......میفهمت چی میگی خیلی بده😭
۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الان ۳ماهه اقدام میشم،ولی قبلش یه سقط داشتم ۸ماه پیش اینا اندازه ۱۰اسال اقدام واسم گذشت تامرزافسردگی ...
اخی.....همین ک رحمت قابلیت بارداری را داره جای شکرش باقیه ....غصه نخور عزیزم اون بچه اگه قسمت بود الان مونده بود ولی مطمئن باش خدانمیخواسته بمونه چون به نفعت بوده.....نگران نباش تو تاعید باردارشدی
۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن
اخی.....همین ک رحمت قابلیت بارداری را داره جای شکرش باقیه ....غصه نخور عزیزم اون بچه اگه قسمت بود ا ...
مرسی عزیزم اره تقریبا پارسال همین موقع ها بود باردارشدم😔با اقدام اول باردار شدم به صورت طبیعی ولی چه بسا چه غم هایی پشتش بود الانم که بااین همه داروی تقویتی و فولی های مناسب وبدون مشکل باردارنمیشم😔تاببینیم قسمت چیه ایشالله شمام به آرزوهات برسی
مرسی عزیزم اره تقریبا پارسال همین موقع ها بود باردارشدم😔با اقدام اول باردار شدم به صورت طبیعی ولی چ ...
انشاللللللله......غصه نخوریا منم هرماه که پریود میشم و بی بی منفی میشه دنیا روسرم خراب میشه ولی چه میشه کرد جزتحمل و ساختن با این موضوع.....توهم واسه من دعا کن تا اردیبهشت طبیعی باردارشم