2789
من پارسال دوتاشو گرفتم۶۵میخواستم ببینم ایرانی بوده یا خارجی....اخه اش سردرنمی اوردم

اها نمیدونم عزیزم الان فکر کنم حدودا دونه ۳۰ باشه ایرانی بازم اصلا مطمعن نیستم

نتیجه گرفتی شما؟

17/3/99 از تو دلم رفتی کاش 17/3/400 تو بغلم باشی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۱۲ساعت الان دقیقا😔ولی مهمون داریم صبح تشریف میبرن که تااون موقع نمیشه اقدام کردتاصبح نشستن قول وبلب ...

چه خبرته الکی نشستی غصه میخوری...‌بیشتری دکترها میگن ۲۴تا ۴۸ساعت بعدش اقدام کنین

۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن
۱۲ساعت الان دقیقا😔ولی مهمون داریم صبح تشریف میبرن که تااون موقع نمیشه اقدام کردتاصبح نشستن قول وبلب ...

بابا دیر نیس تازه زودم که بخای حساب کنی به جا ۳۶ ساعت میشع ۲۴

بچها من روز دهم پاکی ی فولی ۱۷داشتم یه۱۴  بتظرتون خوب بودن واسه روز ۱٠؟؟؟؟؟؟

من ازاندازه فولی سردرنمیارم زیاد ولی شنیدم میگن بالای۱۸ خیلی خوبه هنوزواسه روز۱۲ مال توروز۱۰بودکه عالیه

اها نمیدونم عزیزم الان فکر کنم حدودا دونه ۳۰ باشه ایرانی بازم اصلا مطمعن نیستم نتیجه گرفتی شما؟

ن من تازدم لکه بینی شدید گرفتم تا دوهفته و درست و حسابی هم اقدام نکردیم چون اوضاعم خوب نبود

۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن
ن من تازدم لکه بینی شدید گرفتم تا دوهفته و درست و حسابی هم اقدام نکردیم چون اوضاعم خوب نبود

ا چه بد بهت نساخته ان شالله حامله میشی صلوات میفرستم واست

خب عزیزم بازم اسپرم 24 ساعت زندس. زود ازبن نمیره ک. یجور سعی کن اگه شد نزدیکی کنی😑

الو سلام ببخشید منزل خداست؟منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست♡هزارباردلم گرفته این شماره رو♡ولی هنوز چراپشت خط درانتظار یک صداست♡شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی ♡چی شدبه ماکه رسیدحساب بنده هاجداست♡اجازه میدی که برات یکم درد دل کنم♡آخه شنیدم که اسم تومرهم وشفاست ♡حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه♡چون میدونه میشنوی وقتی تواین حال وهواست♡الو دوباره قطع ووصل سیم هاشروع شده♡الومنو ببخش اگه دوباره مزاحمت شدم ♡دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست 😘بالایی خیلی دوست دارم
چه خبرته الکی نشستی غصه میخوری...‌بیشتری دکترها میگن ۲۴تا ۴۸ساعت بعدش اقدام کنین

اره دکتر گفت بعدش مهم تر ولی غضه اون یه روز دقم داد

این ماهم نشه واقعا دیگه نمیدونم روحیم داغون میشه

ا چه بد بهت نساخته ان شالله حامله میشی صلوات میفرستم واست

فداتشم .....انشاللله تاعید ۳تامیشیم