2777
2789
منم سردم ای خدااااا بخدا ما خودمون بیشتر عذاب میکشیم که چرا اینجوری هستیم من دوا درمونم روم اثر نکرد ...

بنظر من اینجور کسا باید با یکی عین خودشون ازدواج کنن

شما داری وهرتو عذاب میدی بدون

مگه چی میشد که بشه خدا جون....😔 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبل اینکه ب شوهرت اس بدی تصمیم می گیری بعدش ازشون اسکرین بگیری بذاری اینجا 🤔

جای همسرت بودم هرگز جواب اس هات رو نمی دادم که بعدش نتونی تو ساعت عمومی حرفای خصوصی بذاری 

کسایی که می خوان لاغر شن با کالری شماری و سبک زندگی سالم دستا بالا 😄😄😄 هم تاپیک داریم هم گروه تل
قبل اینکه ب شوهرت اس بدی تصمیم می گیری بعدش ازشون اسکرین بگیری بذاری اینجا 🤔  جای همسرت بودم ...

ببین همه منو اینجا میشناسن

تو چرا کاسه داغتر از اش شدی ب جای شوهرمم نظر میدی

بنظر من اینجور کسا باید با یکی عین خودشون ازدواج کنن شما داری وهرتو عذاب میدی بدون

منکه نمیدونستم اینجوری ام. اخه ادم قبل ازدواج از کجا یفهمه.  ادمایی مثل ما مریضن خوب ناتوانن چرا جوری حرف میزنی انگار دوس داریم یا مرض داریم اینجوری رفتار کنیم بخدا عمدی نیس 😢😭😢

تظاهر میکنم به زندگی کردن
منکه نمیدونستم اینجوری ام. اخه ادم قبل ازدواج از کجا یفهمه.  ادمایی مثل ما مریضن خوب ناتوانن چر ...

نمیگم مریضی که گلم

من یکم عصبی ام الان

منظورم اینه که واقعا داره اذیت میشه تو نمیدونی چقدر بده همسرت عین مجسمه باشه ولی هر مردی که میشناسی تحسینت میکوه و به شوهرت غبطه میخوره...

نه بدتر شد حالم😔😔😔 ولی همیشه سکوته آدم یهو میترکه قبول نداری؟ 

چرا قبول دارم ولى خواهر من چكار ميخواى بكنى ببين گفتى بدتر شد يه مدت اصلا اصلا نگو ببين خودش تا كى ميخواد اينجورى پيش بره