2777
2789
عنوان

راهکار برای زایمان طبیعی

176 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها من ۳۸ هفته و ۳روزمه یک هفته س فشارم بالا پایین میشه امروز دکترم گفت هفته دیگه باید بچه رو در بیاریم بیشتر نمیشه نگه داشت معاینم کرد گفت دهانه رحمت باز نشده و تا هفته بعد اگه نرم نشه و سر بچه نیاد تو لگن میبره سزارین به نظرتون چیکار میتونم بکنم تو این یک هفته که بتونم طبیعی زایمان کنم ؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه امروز یه نفر دیدم که البته تازه بود و سزارین شده بود شکمش بد شکل شده بود من خیلی ترسیدم😭😭

کسی که قراره شکم داشته باشه با زایمان طبیعی هم خواهد داشت عزیزم . نگران نباش . مهم سلامت خودت و بچه ت هست 

چجوری بود مگه

دوتیکه شده بود و یه فرم بدی داشت البته بیچاره اومده بود بخیه هاشو بکشه ولی من میترسم شکمم بد فرم بشه قبلا شکمم تخته تخت بود چقدر ما زنا بیچاره ایم 😭😭😭😭

خودش گفت تا هفته بعد صبر میکنیم که وارد هفته ۳۹ بشی بعد فعلا فشارم تحت نظره

من شنیدم پیاده روی خیلی تاثیر داره؛ ولی عزیزم نگران نباش؛ توکل به خدا انشالله هیچ اتفاق بدی نمیفته و به سلامتی هر طور که برای خودت و نی نی بهتره زایمان میکنی؛ سعی کن ذهنتو درگیر نکنی و ریلکس باشی

در هر حالت اشتباهه😕    حسرت خوردنو میگم☺
[QUOTE=82754597]من که رفتم طبیعی ۹ ساعتم درد کشیدم سر بچه پایین نیومد و سزارین شدم. عزیزم همش شانسیه ...

نه طبیعی دردم گرفت. اما چون فشارام یکم بالا رفته بود اجازه آمپول فشار نمیدن خطرناکتره

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید