2777
2789
عنوان

من دیونه شدم یا بی بی خرابه

| مشاهده متن کامل بحث + 842 بازدید | 74 پست
15 دی پری شدم از روز ۱۳ تا ۲۳ هم اقدام داشتم از روز ۲۴ هم بی بی هاله مینداخت  بعضی وقتی پ ...

والاه به نظر من حامله ای

بازم شل نگیر پاشو برو یه ازماایس 

که اگه حانله باشی باید مراقب باشی و بعضی قرصل مصرف کنی

گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا بساین در مورد حال من نظر بدین ۱۸روزه از امپول اچ سی جی گذشته دو روزم از پری گذشته ۱۱ روزم از دوفاستون گذشته قبلا سه روز بعد از دوفاستون پری میشدم دوهفتس تکرتر ادرار پدرمو در آورده برجستگی رگ های سینه و دردشون بعضی موقع دردای پری در کمر ولی دیروز بی بی زدم یکم انتظار بزور منفی اورد بعد ده دقیقه یه هاله که زیرنور دیده میشد از دیروز دافونم یکی ام به من امید بده

مدیکور معتبر نیست برای دوست من هاله انداخت ولی پریود شد 

ولی مدیکور برای منو درست نشون میده. حامله باشم دو خط نباشم منفی منفی فقط یه خط میندازه

میگن با ازدواج دینتون کامل میشه...اینو نمی دونم ولی میدونم با دختردار شدن خوشبختیتون کامل می شه❤❤❤

اگه سینه هات سفت شده و خیلی درد داره و حالت تهوع داری بارداری من خودم هفته ۴ بودم بی بی منفی شد،هفته ۶ مثبت نشون داد،ایشالا بارداریدعلائمت میخوره به بارداری،،با ادرار ناشتا بی بی زدی؟

آنچه برای دیگران ممکن گشته برای تو نیز ممکن خواهد شد
فدای تودوست عزیزمن مشهدم برم حرم واسه همه دعامیکنم

من تصمیم به بارداری گرفتم،۳ ماه پریود نشدم،خیلی دلم گرفت و قصد کردم بیام مشهد،ولی تو ماه اول اقدام خدا شرمندم کرد و باردار شدم، و نشد بیام پابوس امام رضا ،بعدش خواب دیدم تو حرمم،از طرف من هم زیارت کن،التماس دعا،انشالا خدا تو دل همتون که نی نی میخواین،یه سالمشو بذاره❤️🙏❤️🙏دعای هرشبمه

آنچه برای دیگران ممکن گشته برای تو نیز ممکن خواهد شد
برای منم همینجوری بود ولی جدیدا میگن اینجوری شده

من سه روز پیش یه دونه هفت غروب زدم مثبت شد. یعنی دو تا خط بیش از حد پررنگ نه هاله بعد دوباره دیروز بعدازظهر یکی دیگ زدم اونم همونجوری شد. ممکنه خراب باشه؟ انقدر واضح نشون داد ک نرفتم آز بدم گفتم قطعا هست.

میگن با ازدواج دینتون کامل میشه...اینو نمی دونم ولی میدونم با دختردار شدن خوشبختیتون کامل می شه❤❤❤