2777
2789
عنوان

من دیونه شدم یا بی بی خرابه

| مشاهده متن کامل بحث + 842 بازدید | 74 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم روز موعدم درد پری داشتم ولی نیومد الان زیر شکمم درد داره دیروز سر خوردم رو سرامیک شکمم درد گرفت ...

من دردزیرشکم دردکمرخیلی دردسینه وسرگیجه گهگاهی ترشحاتم زیادبودبعدابکی شدالان معمولیه دستشویی یکم زیادشده دردپهلودارم کنارشکمم چپ وراست الان راست بیشتره

۲ روز اول لک بود بعد تبدیل شد به خون ولی ۲ روز بیشتر خون نداشتم

صدی هشتاد حامله ای

گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 
من دردزیرشکم دردکمرخیلی دردسینه وسرگیجه گهگاهی ترشحاتم زیادبودبعدابکی شدالان معمولیه دستشویی یکم زیا ...

منم گاهی زیر شکمم یا سمت راستش درد میکنه

گفتم شاید بخاطر pco بودنمه 

تجربه مثل من داشتی؟؟

نه ولی چون میگی هاله میندازه 

و میگی سینه هام درد میکنه 

و اگه میگی لکه بینیو خون دیدی به نظر من ربطی نداره 

چون یکی از دوستای من ماه اولشو کاملا پربود شده بارداری تو افراد متفادته 

وای ای کاش میتونستی بری ازمایش

گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 
نه ولی چون میگی هاله میندازه  و میگی سینه هام درد میکنه  و اگه میگی لکه بینیو خون دیدی ب ...

😐دارم وسوسه میشم

الان قید حرف هایی شوهر رو میزنم و میرم ازمایش🙄

🙈

😐دارم وسوسه میشم الان قید حرف هایی شوهر رو میزنم و میرم ازمایش🙄 🙈

اره برو

شوهرت دوس داره حامله بشی؟

کلا چند روزه از پریودت گزشت 

15 دی پری شدم

از روز ۱۳ تا ۲۳ هم اقدام داشتم

از روز ۲۴ هم بی بی هاله مینداخت 

بعضی وقتی پررنگ تر بعضی وقتها کم رنگ تر

۱۶ بهمن هم که لک دیدم