daryai مدیر عضویت: 1396/10/27 تعداد پست: 187 عنوان من دیونه شدم یا بی بی خرابه | مشاهده متن کامل بحث + 842 بازدید | 74 پست یک هفته قبل موعد پریم بی بی هام یا هاله مینداخت و بعد از گذشت نیم ساعت پررنگ تر میشدن و از منفیبعد از ۲ روز تاخیر پری اومد همون روز دوباره از تیتر منفی اما اولش لکه بود بعد ۲ روز خون ریزی همینالان ۲ هفته از روز پری میگذره بی بی زدم زیر ۲ دقیقه هاله انداخت که راحت میشه دیدش یک هفته هست که حالت تهوع و درد سینه دارم حالا من دیونه شدم یا بی بی چک؟؟؟؟؟؟؟؟ 1397/12/01 | 06:58 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
daryai مدیر استارتر عضویت: 1396/10/27 تعداد پست: 187 فدای تودوست عزیزمن مشهدم برم حرم واسه همه دعامیکنم خیلی زیاد برام دعا کن😍😘😘😘😘😘
گلبانو۱۲ عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 697 منم روز موعدم درد پری داشتم ولی نیومد الان زیر شکمم درد داره دیروز سر خوردم رو سرامیک شکمم درد گرفت ... من دردزیرشکم دردکمرخیلی دردسینه وسرگیجه گهگاهی ترشحاتم زیادبودبعدابکی شدالان معمولیه دستشویی یکم زیادشده دردپهلودارم کنارشکمم چپ وراست الان راست بیشتره
masibala عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4786 ۲ روز اول لک بود بعد تبدیل شد به خون ولی ۲ روز بیشتر خون نداشتم صدی هشتاد حامله ای گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔
daryai مدیر استارتر عضویت: 1396/10/27 تعداد پست: 187 من دردزیرشکم دردکمرخیلی دردسینه وسرگیجه گهگاهی ترشحاتم زیادبودبعدابکی شدالان معمولیه دستشویی یکم زیا ... منم گاهی زیر شکمم یا سمت راستش درد میکنهگفتم شاید بخاطر pco بودنمه
گلبانو۱۲ عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 697 منم گاهی زیر شکمم یا سمت راستش درد میکنه گفتم شاید بخاطر pco بودنمه والانمیدونم من دوره هام ۲۸روزه هست واقدام داشتم خداکنه نتیجه گرفته باشم
masibala عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4786 تجربه مثل من داشتی؟؟ نه ولی چون میگی هاله میندازه و میگی سینه هام درد میکنه و اگه میگی لکه بینیو خون دیدی به نظر من ربطی نداره چون یکی از دوستای من ماه اولشو کاملا پربود شده بارداری تو افراد متفادته وای ای کاش میتونستی بری ازمایش گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔
daryai مدیر استارتر عضویت: 1396/10/27 تعداد پست: 187 والانمیدونم من دوره هام ۲۸روزه هست واقدام داشتم خداکنه نتیجه گرفته باشم خدا کنه😍🙏
daryai مدیر استارتر عضویت: 1396/10/27 تعداد پست: 187 نه ولی چون میگی هاله میندازه و میگی سینه هام درد میکنه و اگه میگی لکه بینیو خون دیدی ب ... 😐دارم وسوسه میشمالان قید حرف هایی شوهر رو میزنم و میرم ازمایش🙄🙈
masibala عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4786 😐دارم وسوسه میشم الان قید حرف هایی شوهر رو میزنم و میرم ازمایش🙄 🙈 اره بروشوهرت دوس داره حامله بشی؟ گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔
daryai مدیر استارتر عضویت: 1396/10/27 تعداد پست: 187 اره برو شوهرت دوس داره حامله بشی؟ واسش مهم نیستمایلی نشون نمیده
masibala عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4786 واسش مهم نیس تمایلی نشون نمیده کلا چند روزه از پریودت گزشت گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔
daryai مدیر استارتر عضویت: 1396/10/27 تعداد پست: 187 کلا چند روزه از پریودت گزشت 15 دی پری شدماز روز ۱۳ تا ۲۳ هم اقدام داشتماز روز ۲۴ هم بی بی هاله مینداخت بعضی وقتی پررنگ تر بعضی وقتها کم رنگ تر۱۶ بهمن هم که لک دیدم