2777
2789

سلام ممنون که اومدی میخام قرآن حفظ بکنم دیگران میگن یک صفحه رو ده دقیقه حفظ میشن منم یک آیه رو حدود ده دقیقه اگه بخام یک صفحه حفظ کنم دوساعت میشه😞یعنی چکارکنم اعصابم داغونه خسته شدم اگه راهنمایی دارید بگیدبا کلی شوق وذوق میشینم میگم امروز وقت زیاددارم یک صفحه حفظ میکنم وقتی به ساعت نگا میکنم مخم سوت میکشه انقدرزمان گذشته روش جدیدی بلدنیستید؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اولا بهت تبریک میگم بابت راهی که در پیش گرفتی.مرحبا. ثانیا در ابتدای کار سخته بعد روی روال میفتی.حتماحتماحتما زیر نظر یه استاد یا موسسه باش.اصلا زمین تا آسمون فرق داره و کار رو برات راحت تر میکنه.ان شاالله موفق باشی و خدا توفیق روز افزون بده بهت

چشم به راه...

کم کم خود حفظ قرآن حافظه ات رو بهتر میکنه اول ی بار گوش بده بعد باهاش از رو قرآن بخون بعد باهاش تکرار کن بعد آیه رو تیکه تیکه کن با توجه به معنی حفظ کن

التماس دعا

طراح طلا و جواهر و زیورآلات @maryrauf

ببین الان هر کسی حافظش جوریه پلی خسته نشو قرآن هر چی جلو بری احساس میکنی حافظه بهتر شده فقط خسته نشو

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اوایل شروع حفظ چون هم کلمات نامأنوس هست و ذهن آمادگی نداره کمی زمان می‌بره ،من هم حافظ هستم و هم مدرس،بعد توانایی آدما متفاوتی ،شما نباید خودت رو با دیگران مقایسه کنی چون انگیزت کم میشه و سخت‌تر میشه برات

کی گفته یه صفحه تو ده دقیقه؟؟؟؟؟؟اونیکه اینطوره نابغه است

نه عزیزم اصلا اینطور نیست من خودمم حفط انجام دادم .یکم سخته ولی میتونی اما حتما کلاس برو .با روشهایی که هست خیلی راحتتر میتونی حفظ کنی

منم سریع حفظ میشدم اما نه تو ده دقیقه حداقل نیم ساعت وقت میبرد

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....