2821
2789
دیدین که من پیشنهادش رو دادم پایه هم بودم هفته آینده رستِ همسرمه پا میشدیم میرفتیم اراک هم یه دوری ...

عزیزم ایشون اگه حرفاشون صحت داشته باشه شرایط شما رو که اصلا نمی تونن قبول کنن یعنی اصلا جور در نمیاد..شما میکید هر سه ماه یک و سیصد یعنی ماهی تقریبا ۴۳۰ تومن...اینجوری که ایشون نباید آبم بخوره تو این ۹ ماه....چون فقط ۴۰۰ تومن از حقوقشون می مونه

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وقتى ديد بچه ها متوجه شدن شماره كارت رو عوض كرد 

آره سریع عوض کرد 

انقد شاکی ام که واقعا ثابت بشه مددجو هست از طریق کمیته پیگیر میشم 

شماره کارت امداد ولایت و اسم شوهرشو دارم

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
سلام مگه نی نی یار 5 تاپیک نزدن که اعتماد نکنید اصلا کسی که مشکل داره این همه خط موبایل از کجا میاره ...

عه

دو تا نی نی یارا جمع شدن😂😂😂 

مونا رو هم ی صدا بزن بیاد

دور هم جمع شیم

تو مملکتی ک به اسکیزوفرنی و توهم بگن طرف جن زدس و سراغ رمال ها برن مسلما رشدی صورت نمیگیره😀باشد ک رستگار باشید😁                                        دعا نویس اگ توانایی بهبود زندگی مردم رو داشت مسلما خودش باید فاقد هر گونه مشکل باشه😀

استارتر عزیز ،نی نی یار محترم،دوستان گرامی،با عرض معذرت

ی موضوع خارج از بحث:

منم اومدم گدایی،اما نه گدایی پول ،دیدم پر بازدیده خواستم ازتون التماس کنم برا سلامتی و بسلامتی بدنیا اومدن دخترم دعا کنید.

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار

هی ازش دفاع نکنید بگید پای بچه در میونه من بچم عمل قلب داشت پای بچم در میون بود وسیله فروختیم شوهرمم رفت کارگری با بدبختی جور کردیم پولشو 

هم خدا رو میخاد این کاربر هم خرما رو

من بخاطر بچه هام از خودم گذشتم ولی ب هیچکس رو نزدم چون غرورمو شخصیتم اجازه این‌کارو نمیده بهم

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
بچه ها حقوق ما٣٢٠٠هستش اين ماه خورديم ب پيسي با دادن وام و قرض ها٢٠٠تومن ته ش ميمونه ك ١٤٠تومنشو ...

بجان خودم منم حساب کردم زایمانم ۵تومن میشه پیش دکترم

سختمه خودم بدم ایا منم باید کمک بخام اینجا🤔🤔🤔🤔🤔

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

دوست من بچه ش رو از شش ماهگی هرروز پنج صبح بیدار میکرد خوابالو خوابالو لباس میپوشوند میرفت سرکار تا الان که بچه نه سالشه همون روند ادامه داره. بعد بچه ی سه ساله رو یباااااار نمیخواد بلند کنه ببره کارشو انجام بده

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

عزیزم ایشون اگه حرفاشون صحت داشته باشه شرایط شما رو که اصلا نمی تونن قبول کنن یعنی اصلا جور در نمیاد ...

خب بره سر کار

بهرحال هیچکی با لمیدن توی خونه ماهانه پول به حسابش واریز نمیشه

.Pain🔥you made me a believer

2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

🩸عقب افتادن

aydaaa79 | 3 دقیقه پیش

پروردگارم

لیتیم | 3 دقیقه پیش
2791
2779
2792