2821
2789
عنوان

پروردگارم

119 بازدید | 2 پست

پروردگار من به نعمت این روز عزیز مارا نعمت ده، پروردگار عزیزم آنهایی که تورا میخوانند را راهنمایی کن و نعمت ببخش همانطور که بندگان شایسته پیش از مارا نعمت دادی زیرا تو بسیار وهاب هستی آرزوها های مارا براورده کن و گناهانمان را ببخش زیرا تو بسیار بخشنده هستی، پروردگارم مریض هارو شفا بده، غم را از مردم برهان، برکت سفره هارا زیاد کن و هیچ انسانی را محتاج انسان دیگر نکن، پروردگارم ظالمان را نابود کن مارا از دست کسایی که قلب هایمان را به درد اوردن نجات بده همانطور که قوم موسی را نجات دادی و همانطور که فرزندان ابراهیم را به وی بخشیدی و همانطور که یوسف را به یعقوب برگرداندی و همانطور که سلیمان و داوود را نعمت دادی و یونس را از غم نجات دادی و ایوب را سلامتی دادی و همانطور که حضرت محمد را علم دادی همانطور که اصحاب کهف را زندگی دوباره دادی، همانطور که لوط را از قومش نجات دادی و همانطور که عیسی و مریم را نعمت دادی زیرا تو بسیار بخشنده، نعمت دهنده، بزرگ و معجزه گری و تو شایسته ستایشی و هیچوقت بنده ات را ناامید نمیکنی نعمت های کوچک و بزرگ را فقط از تو میخواهم زیرا دنیا و نعمت هایش و انچه آشکار و آنچه پنهان است تحت نظر توست و تو آنرا هدایت میکنی آسمان ها و زمین و آنچه میان آنهاست و تمام موجودات آشکار و نهان برای توست تو زنده میکنی و میمیرانی و قدرت ها همه در دستان توست و همه به سوی تو برمیگردند، تو قدرتمند و افریننده ای و ولّی ما هستی، تنها تو را میخوانیم و تنها از تو یاری میخواهیم زیرا تو بهترین یاری کننده هستی♡

نی نی یار تایید کن

@niniyar

پروردگارم منزهی تو......در دنیا نیکی و در اخرت هم به ما نیکی عطا کن... مارا به راه راست هدایت کن همانطور که مردم شایسته پیش از مارا هدایت کردی.... تو بهترین هدایت کننده ای.... پناه میبرم به تو از آنچه افریدی و غیر از تو نخوانم.....پروردگارا از گمراهی نجاتم بده......دستمو پیش کسی دراز نکن و به من نعمت ببخش چونکه تو وهابی....تو بسیار بخشنده ای و قادر مطلقی......(برای حاجت و هدایت من یه حمد و توحید بخونید انشاالله خدا هرچی میخواید بهتون بده)

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم