2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ایشون همونیه که میگه دخترم جراحی نیاز داره؟ 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

خانم شعله 

ماهم مادریم دلمون طاقت زجر یه بچه رو نداره چه بچه خودمون چه بچه دیگه

سنگ دل که نیستیم.اما تو هم اگه صداقت تو حرفات هست با خود نینی یارها صحبت کن مدارک قانع کننده ارائه بده حتما ازت حمایت میشه

تو فقط داری از ارائه مدرک کافی طفره میری باعث شک همه میشه

سه قسط .واقعا من اگه در توانم بود ماهی ۱۳۰۰قسط بدم .میومدم اینجا؟حقوق همسرم ۱۲۰۰ و ۸۰۰قسط داریم .منط ...

بيا من بهت دو تومن ميدم تو چهار قست هم چك ميگيرم هم ميام در خونت تحقيق ميكنم 

ميخواي ؟

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
چون این بلا سرم اومده میگم اگه راست بگه واقعا شرایط سختیه براش نمیگم کمک کنن کمک نکنن دیگه فحش دادن ...

عزیزم راست هم بگن درست نیست واسه هر چیزی بیان از بقیه پول بگیرن میتونن هر طور شده با فروش وسایلشون پول جور کنن 200 ملیون نیست که نتونن

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

بابا بسه دیگ

600 گیرت اومد

لباس عیدتو میتونی بخری😑😑😑

تو مملکتی ک به اسکیزوفرنی و توهم بگن طرف جن زدس و سراغ رمال ها برن مسلما رشدی صورت نمیگیره😀باشد ک رستگار باشید😁                                        دعا نویس اگ توانایی بهبود زندگی مردم رو داشت مسلما خودش باید فاقد هر گونه مشکل باشه😀
بيا من بهت دو تومن ميدم تو چهار قست هم چك ميگيرم هم ميام در خونت تحقيق ميكنم  ميخواي ؟

تحقیق نه خودتون باهاشون برید مطب کارشون رو انجام بدین اونطوری معلوم نمیشه خونه مال خودشون باشه

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

عزیزم راست هم بگن درست نیست واسه هر چیزی بیان از بقیه پول بگیرن میتونن هر طور شده با فروش وسایلشون پ ...

والا .

اینجوری باشه نصف ملت ایران دارن حقوقهای زیر دو تومن میگیرن دیگه . پس اونا چیکار میکنن ؟😐

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
2823
2791
2779
2792