2821
2789
چرا فقط در مقابل عکس شناسنامه مقاومت میکنی 

شاید سبیل داره خو

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب شمااینهمه عکس دادی یه شناسنامه هم روش خداییش حق بده شک کنن کاربرها.... انقدر براعکس شناسنامه مقا ...

هول نکنین طفلکو 

باید بفرستن براش تا کلکسیون کلاهبرداریش تکمیل شه 

شعله عجله نکن گلم همینطور خونسرد باش

اینم اضافه کنم . توی اطلاعات  کاربری چند شب پیشش، سن بچه رو زده بو. ۱ سال. یکی اومد گفت چرا سنش ...

فعلا که از من دلخوره چرا گفتم دوز دارو باید دقیق باشه بر حسب سن

تو را من چشم در راهم لندکروز خوشگلم

شعله ادرس خونتو بده

من دوست  اراکی دارم

خودش بیاد ببینه تو رو.

تو مملکتی ک به اسکیزوفرنی و توهم بگن طرف جن زدس و سراغ رمال ها برن مسلما رشدی صورت نمیگیره😀باشد ک رستگار باشید😁                                        دعا نویس اگ توانایی بهبود زندگی مردم رو داشت مسلما خودش باید فاقد هر گونه مشکل باشه😀
ببرش خب! من با بچه 5 ماهه هفته ای یه روز میرم کار. میبرمش با خودم چون شیر خودمو میخوره

اصلا نظافتچی ساختمان ماهم با بچش میاد طفلک.اون واسه خودش یکی دوساعت بازی میکنه مادرشم کار میکنه

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

نگاه عکس بچه رو مبفرسته شناسنامه خودش و بچه رو نمیفرسته

اگه محکم بودنتو من داشتم🤒🤒🤒🤒

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
عزیزم شما هم اینطوری نگین اصلا معلوم نیست بچه ای در کار باشه تا با مرضی نره من خودم اصلا باور نمیکنم ...

چون این بلا سرم اومده میگم اگه راست بگه واقعا شرایط سختیه براش نمیگم کمک کنن کمک نکنن دیگه فحش دادن و بد و بیراه گفتنم درست نیست خب کمک نکنن و توی تاپیکاشم نیان . ولی اگه راست بگه خیلی بده اینجوری باهاش حرف میزنن بعضی کاربرا. 

اگه راست نبود نی نی یار کاربریشو میترکوند اینهمه مدرک اورد باز میگین دروغ بود ؟

خانم قبلا ازیکی از نی نی سایتی ها که رفته بود بهش پول داده بود وایشون فرارکرده بود وحالا باین اسم دیگه اومده ونی نی یار تحقیق کرده بچه خودش نبود مال اقوام بود

تمام دارایی ام خداییست که دغدغه ازدست دادنش راندارم😍
2823
2791
2779
2792