شاید الا رفتی خوتشون واسه همین هم از خود بچه عکس دادی هم میخوای از شناسنامه بدی😐😐😐😐
تو مملکتی ک به اسکیزوفرنی و توهم بگن طرف جن زدس و سراغ رمال ها برن مسلما رشدی صورت نمیگیره😀باشد ک رستگار باشید😁 دعا نویس اگ توانایی بهبود زندگی مردم رو داشت مسلما خودش باید فاقد هر گونه مشکل باشه😀
تو مملکتی ک به اسکیزوفرنی و توهم بگن طرف جن زدس و سراغ رمال ها برن مسلما رشدی صورت نمیگیره😀باشد ک رستگار باشید😁 دعا نویس اگ توانایی بهبود زندگی مردم رو داشت مسلما خودش باید فاقد هر گونه مشکل باشه😀
چون این بلا سرم اومده میگم اگه راست بگه واقعا شرایط سختیه براش نمیگم کمک کنن کمک نکنن دیگه فحش دادن ...
درسته اما متاسفانه خودش میخواد که اینجوری باهاش حرف بزنن منکه توهینی نکردم اما حق بدید کاربرها شک کنن .اگه دوست نداره این حجم از توهین بهش بشه چرامیاد و بااین اصرار کمک میخواد؟ درحالی که پشت پا میزنه به هزاران راهکاری که بهش میدن و دیشب تاحالا هی میگن عکس از شناسنامه نمیده
واقعا چرا؟ گاهی ادمها خودشون تعیین میکنن که دبگران چه برخوردی باهاشون داشته باشن
خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....