2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چند لحظه صبر کن حتما دوستم فقط صبر

الا چن روزه بچه ها زجه میزنن عکس از شناسنامه بده

ندادی.

الا یهو چطور شد میدی؟؟؟؟ 

مطمئنی بچه خودته؟؟ بچه فک و فامیل نیست؟، 

شاید الا رفتی خوتشون واسه همین هم از خود بچه عکس دادی هم میخوای از شناسنامه بدی😐😐😐😐

تو مملکتی ک به اسکیزوفرنی و توهم بگن طرف جن زدس و سراغ رمال ها برن مسلما رشدی صورت نمیگیره😀باشد ک رستگار باشید😁                                        دعا نویس اگ توانایی بهبود زندگی مردم رو داشت مسلما خودش باید فاقد هر گونه مشکل باشه😀

اگر راست بود می رفت با مرضی .

اگر راست بود می رفت بانک صادرات.

بچه ها بزارید این تاپیک جز پر بازدیدها بشه که همه ببینن . و بدونن کمک اینجا یعنی پول مفت به گدای کاذب دادن.

پاریس عزیزم 😍😍😍😍🤗 خوبی کوچولوت خوبه ؟

خوبیم فدات شم شما خوبی؟😘

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

الان ساعت ۹ و ۱۳ دقیقه

9:15

تو مملکتی ک به اسکیزوفرنی و توهم بگن طرف جن زدس و سراغ رمال ها برن مسلما رشدی صورت نمیگیره😀باشد ک رستگار باشید😁                                        دعا نویس اگ توانایی بهبود زندگی مردم رو داشت مسلما خودش باید فاقد هر گونه مشکل باشه😀

بزرگترین شبهه من راجع به ایشون کارت بانک امدادولایت بود که مربوط به کمیته امداد هست 

اگه احیانا مددجو باشید کارتون خلاف قانونه و خود کمیته ازتون شکایت میکنه 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
تحقیق نه خودتون باهاشون برید مطب کارشون رو انجام بدین اونطوری معلوم نمیشه خونه مال خودشون باشه

قبول نميكنه فدات شم من حاضرم باهاش برم مطب اصلا ميبرمش پيش همون دكتري كه خودم قبول دارم پولم به ايشون نميدم خودم با دكتر حساب ميكنم اما قبول نميكنه

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
اگر راست بود می رفت با مرضی . اگر راست بود می رفت بانک صادرات. بچه ها بزارید این تاپیک جز پر بازدی ...

دقیقا .

اصلا عکس بچه رو  بذاره که چی ؟! 

چرا بانک نمیره چرا با مرضی نمیره؟

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
عاااااقا یدونه اراکی اینجا پیدا نمیشه بره خونه زندگیشو ببینه؟؟؟  من یدونه رفیق اراکی دارم. ا ...

من اراکی ام تو تعطیلات هم اراک بودم . شانس دیگه اومدم تهران سرخونه زندگیم😞

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
عکس شناسنامه تو نمیدی چون اون وقت پلیس پی گیرت میشه احمق هم خودتی

گفت الان میدم

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
چون این بلا سرم اومده میگم اگه راست بگه واقعا شرایط سختیه براش نمیگم کمک کنن کمک نکنن دیگه فحش دادن ...

درسته اما متاسفانه خودش میخواد که اینجوری باهاش حرف بزنن منکه توهینی نکردم اما حق بدید کاربرها شک کنن .اگه دوست نداره این حجم از توهین بهش بشه چرامیاد و بااین اصرار کمک میخواد؟ درحالی که پشت پا میزنه به هزاران راهکاری که بهش میدن و دیشب تاحالا هی میگن عکس از شناسنامه نمیده

واقعا چرا؟ گاهی ادمها خودشون تعیین میکنن که دبگران چه برخوردی باهاشون داشته باشن

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز