2821
2789
خب از بحث خارج نشید .کاربر گیسو و هم تگ کنید .اسکرین چت اونم بخواید .غیر از این نیست .ک فقط برای کار ...

کی می دونه کاربر گیسو کیه ؟ شاید اونم خودتی ؟

چرا با مرضی نمی ری ؟ چرا وام صادرات نمی گیری ؟ پول نت داری پول درمان بچت رو نداری ؟ 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کی می دونه کاربر گیسو کیه ؟ شاید اونم خودتی ؟ چرا با مرضی نمی ری ؟ چرا وام صادرات نمی گیری ؟ پول نت ...

گیسو مطمئنه عزیزم هممون میشناسیمش

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
فقط ی رمز میفرستن برام دیگه کاری نداره😊

تو که انقدر زرنگی. برو از همین زرنگیت پول در بیار

اینهمه فامیل داری رمز ثبت نامت رو بفرستن. برو از همونا کمک بخواه

حرف زدنت هم اصلا مثل یه مادر نیاز مند نیست. انگار طلب داری از همه

❤️درک متقابل زندگی رو به بهشت تبدیل میکنه❤️
خیلی زیاد رو داره، الان موندم چی بگم ، همش به خودم میگم آروم باش آروم باش

اصلا احتیاج نیست خودتونو دخالت بدید .همین دخالت هاست ک باعث میشه رکورد بیشترین تاپیک خواهرشوهرم .مادرشوهرم و داشته باشه

اصلا احتیاج نیست خودتونو دخالت بدید .همین دخالت هاست ک باعث میشه رکورد بیشترین تاپیک خواهرشوهرم .ماد ...

از پرو گذرونی با این پستت شدی وقیح خیلی وقیحی

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
فقط ی رمز میفرستن برام دیگه کاری نداره😊

چقدر باهوش و بادرایت تو این شرایط سخت رفتار میکنی و چقدر خوب و با آرامش جواب میدی

من پسرم حالش که بد بود خودمو تو بیمارستان فرستادن پیش روانپزشک انقدر حالم بود.....درک نمی کنم این‌حجم خونسردی و رفتار منطقی و خونسرد تو شرایط سخت رو

اظهار نظراتمان بیانگر خود واقعی مان باشد نه برای جلب لایک بیشتر😊😊😊😊

گدا های تو خیابونم کلی مدرک پزشکی تو دستشون هست!!!!!!

کلا مدرک پزشکی رو راحت میشه کش رفت یا جعل کرد!

تو مملکتی ک به اسکیزوفرنی و توهم بگن طرف جن زدس و سراغ رمال ها برن مسلما رشدی صورت نمیگیره😀باشد ک رستگار باشید😁                                        دعا نویس اگ توانایی بهبود زندگی مردم رو داشت مسلما خودش باید فاقد هر گونه مشکل باشه😀
اصلا احتیاج نیست خودتونو دخالت بدید .همین دخالت هاست ک باعث میشه رکورد بیشترین تاپیک خواهرشوهرم .ماد ...

از اين فرصتي كه ني ني يار داده استفاده كن

مداركتو دوباره بفرست يه دقيقه

حرفی ندارم میرم .ولی اقساطی ک ایشون گفتن و واقعا نمیتونم بدم .مرصی شما میتونید بیاید اراک .دکتر دختر ...

نگفتن قسط.گفتن سه تاچک حالامدتش خودشون معلوم می کنندبامرضی توخصوصی صحبت کنیدبرعکس مزه پرونی های بقیه ایشون واقعاقصدخیری دارند

چرادندون های دخترتون رونمی کشید؟فکرنمی کنم عصب کشی درمانش باشه

ازخانه قدم به دنیای بیرون بگذارید درحالی که زنانگی هایتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد که اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)
2825
2823
2791
2779
2792