raha73 مدیر عضویت: 1396/07/15 تعداد پست: 19183 عنوان شعله ۶۸ | مشاهده متن کامل بحث + 48500 بازدید | 424 پست چی شد؟واقعی بود یا الکی ؟@نی_نی_یار_5 کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان 1397/11/30 | 08:14 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شعله_خاموش_۶۸ عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 67 خب از بحث خارج نشید .کاربر گیسو و هم تگ کنید .اسکرین چت اونم بخواید .غیر از این نیست .ک فقط برای کاربری ی سایت آدمها و میفروشیم و کنار میزنیم
گلبررگ_67 عضویت: 1395/02/11 تعداد پست: 18423 فقط ی رمز میفرستن برام دیگه کاری نداره😊 خیلییییی پرویی والا😭😭😭 به عکس پروفایلم گیر نده استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا
atlasjoooooon عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 5489 عزيزم من مدارك رو نديدم ولي همينجا حرف بزنيد براي همه روشن بشه ممكنه كسي قانع بشه و كمك بيشتري بگي ... 😶😶😶😶😶واقعا که خواهر من برو از اول تاپیک بخون پول بیشتر آخه😐😐😑😑😑😑 اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟
parissss عضویت: 1391/12/12 تعداد پست: 22753 تو اسکرینی هم که چت با اون خدا گذاشته برای قرار ، نوشته دندون دخترم آبسه کرده امروز نرفتم کلین ... اصلا دندون ابسه رو میکشن میندازن دورررر ابسه تب میاره اخه انتی بیوتیک میخواد خطرناکه
biniyar_5 نی نی یار عضویت: 1392/04/01 تعداد پست: 52055 خب از بحث خارج نشید .کاربر گیسو و هم تگ کنید .اسکرین چت اونم بخواید .غیر از این نیست .ک فقط برای کار ... به گیسو کاری نباشین الان کاربری هست که میگه باهاتون میاد ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar
مریم_خاله_ی_هیولـا عضویت: 1396/08/20 تعداد پست: 6337 اینجا فقط میتونی راهکار بگیری نه اینکه بیای با دل ساده ما بازی کنی کلی پول به جیب بزنی این پول حرامه به خدا این پول خوردن نداره ... تاپیک هر روز: روی اینجا کلیک کنید و خداوند سر آفرید که روی گردن باشد نه در باسـن دیگران ... نمیدونستید بدونید گلم
delarammmmmmm عضویت: 1396/07/03 تعداد پست: 17819 خانوما من اصلا از کسی طلبکار نیستم ولی عادت ب سر خم کردنم ندارم .آدمی بخاطر خانوادش تا کوه هم میره . ... برو كار كن برو گوشيتو بفروش برو كارگر شو نظافت چي شو واقعا زشته اگر رأست ميگي و بخاطر بچت همه كار ميكني شناسنامه بده هر چي مدرك ميخوان بده پول مفت دراوردن خيلي راحته اره ؟! كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي. كاش در شعر من اي مايه عمر شعله راز مرا ميديدي
aramaaaaaaaaaa عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 281 من تل گرام ندارم همینجا مگه خار داره داریم حرف میزنیم دیگه خدا امواتتو بیامرزهنمیدونم تا الان که خار نداشته فککنم مبلغ تغییر پیدا کرده مثلا شده پنج ملیون
یاقادر عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 708 سلام عزیزم چند روز هستش داره مدام ثبت نام میکنه و قطع میکنم باز میاد و در نبود من پول میگیره میخوام ... خب یه تابلوی گنده بزنید بالای سایت! کمک به اینجور درخواستا ممنوع.مثالم بیارید خانما باورکنن!خدا عالم هست...فراموش نکنیم...
ساده_طهران26 عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 5453 سلام عزیزم چند روز هستش داره مدام ثبت نام میکنه و قطع میکنم باز میاد و در نبود من پول میگیره میخوام ... خیلی عالی بود این تاپیک مرسی هیس! ایرانیها فریاد نمی زنند....
ماحی۱۹۸۵ عضویت: 1397/09/22 تعداد پست: 5875 خیلییییی پرویی والا😭😭😭 خیلی زیاد رو داره، الان موندم چی بگم ، همش به خودم میگم آروم باش آروم باش تو را من چشم در راهم لندکروز خوشگلم
parissss عضویت: 1391/12/12 تعداد پست: 22753 خب از بحث خارج نشید .کاربر گیسو و هم تگ کنید .اسکرین چت اونم بخواید .غیر از این نیست .ک فقط برای کار ... د یدی چی نوشتم واست؟!
شعله_خاموش_۶۸ عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 67 کو مدارک من ندیدم بعد هم مثل سری های قبلی می تونه جعلی باشه اگر راست میگین با مرضی برید کار دخترتون ... حرفی ندارم میرم .ولی اقساطی ک ایشون گفتن و واقعا نمیتونم بدم .مرصی شما میتونید بیاید اراک .دکتر دخترم یکشنبه تا چهارشنبه هست
parissss عضویت: 1391/12/12 تعداد پست: 22753 خیلی زیاد رو داره، الان موندم چی بگم ، همش به خودم میگم آروم باش آروم باش دقیقا منم
گلبررگ_67 عضویت: 1395/02/11 تعداد پست: 18423 خیلی زیاد رو داره، الان موندم چی بگم ، همش به خودم میگم آروم باش آروم باش منم😭😭😭😭 به عکس پروفایلم گیر نده استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا