2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزيزم من مدارك رو نديدم ولي همينجا حرف بزنيد براي همه روشن بشه ممكنه كسي قانع بشه و كمك بيشتري بگي ...

😶😶😶😶😶واقعا که خواهر من برو از اول تاپیک بخون 

پول بیشتر آخه😐😐😑😑😑😑

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  
تو اسکرینی هم که چت با اون خدا گذاشته برای قرار  ، نوشته دندون دخترم آبسه کرده امروز نرفتم کلین ...

اصلا دندون ابسه رو میکشن میندازن دورررر ابسه تب میاره اخه انتی بیوتیک میخواد خطرناکه

خب از بحث خارج نشید .کاربر گیسو و هم تگ کنید .اسکرین چت اونم بخواید .غیر از این نیست .ک فقط برای کار ...

به گیسو کاری نباشین الان کاربری هست که میگه باهاتون میاد 

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

اینجا فقط میتونی راهکار بگیری نه اینکه بیای با دل ساده ما بازی کنی کلی پول به جیب بزنی این پول حرامه به خدا این پول خوردن نداره ... 

تاپیک هر روز: روی اینجا کلیک کنید و خداوند سر آفرید که روی گردن باشد نه در باسـن دیگران ... نمیدونستید بدونید گلم   
خانوما من اصلا از کسی طلبکار نیستم ولی عادت ب سر خم کردنم ندارم .آدمی بخاطر خانوادش تا کوه هم میره . ...

برو كار كن برو گوشيتو بفروش برو كارگر شو نظافت چي شو 

واقعا زشته اگر رأست ميگي و بخاطر بچت همه كار ميكني شناسنامه بده هر چي مدرك ميخوان بده پول مفت دراوردن خيلي راحته اره ؟!

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
سلام عزیزم چند روز هستش داره مدام ثبت نام میکنه و قطع میکنم باز میاد و در نبود من پول میگیره میخوام ...

خب یه تابلوی گنده بزنید بالای سایت! کمک به اینجور درخواستا ممنوع.

مثالم بیارید خانما باورکنن!

خدا عالم هست...

فراموش نکنیم...

کو مدارک من ندیدم بعد هم مثل سری های قبلی می تونه جعلی باشه اگر راست میگین با مرضی برید کار دخترتون ...

حرفی ندارم میرم .ولی اقساطی ک ایشون گفتن و واقعا نمیتونم بدم .مرصی شما میتونید بیاید اراک .دکتر دخترم یکشنبه تا چهارشنبه هست

خیلی زیاد رو داره، الان موندم چی بگم ، همش به خودم میگم آروم باش آروم باش

منم😭😭😭😭

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز