2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شهرهای مختلف بدتره. همشهری ریسکش کمتره. همسایه مونم دوتا شهرمختلفن دعوادارن همش

من و همسرم هم همشهری نیستیم فقط مال یک استانیم،ولی خدارررروشششکر زندگیم عالیه.تفاوت های زیااااااادی داریم ولی خوبیم باهم

فکرکردم که14ساله ازشهرم که پایتخت ذوق وهنره،اومدم یه بخش مرزی،چون تحصیلات، ثروت ،جایگاه شغلی اجتماعی ...

این ب من گفته بعد از سه الی پنج سال ک پول جمع کرد بریم شهراون واس همیشه ولی من خاطره خوبی ندارم تو جمعهای زنونه شون سعی کردم گرم بگیرم ولی همش بی ادبن میگن شوخیه شماها سخت میگیرین ولی من میفهمم خیلیاش متلکه بچه ک نیستم 😔

من و همسرم هم همشهری نیستیم فقط مال یک استانیم،ولی خدارررروشششکر زندگیم عالیه.تفاوت های زیااااااادی ...

تو ی استان بازم بهتره تا ما. کلا فرهنگامون شدیدا فرق داره. امروزم با شوهرم حرفم شد. گفتم اگ همشهری بودیم دیگ انقد ایراد از مردم شهرمو... نمیگرفتی

این ب من گفته بعد از سه الی پنج سال ک پول جمع کرد بریم شهراون واس همیشه ولی من خاطره خوبی ندارم تو ج ...

اشکالی نداره منم از این خاطرات زیاد دارم.زندگیه دیگه بالا پایین زیاد داره.دقیقا منم از شوخی های بی ادب زنا تو جمع همه اش اینطوری بودم🤪🤪🤪🤪🤪

این ب من گفته بعد از سه الی پنج سال ک پول جمع کرد بریم شهراون واس همیشه ولی من خاطره خوبی ندارم تو ج ...

برید شهریکه شهر هیچکدومتون نباشه،یا نذار پولدارشه!یا خونه بخ. شهرت موندگارش کن،یا کارپیداکن بگو نمیام

سراسر زندگی من معجزه بود 
برید شهریکه شهر هیچکدومتون نباشه،یا نذار پولدارشه!یا خونه بخ. شهرت موندگارش کن،یا کارپیداکن بگو نمیا ...

میترسم تا پنج سال دیگه نگهش دارم بچه دارشیم بعد بزنه سرلج ک بریم اگ نرم جلوی همه من محکومم. ازهمین الان غم عالم نشسته تو دلم. بهش گفتم اگ الان برگردیم عقب بازم باهام ازدواج میکنی راحت گفت نه.خب منم نه. چکارکنم. برم مشاوره چی بگم.اینجا هرخرابکاری یا بیخیال بازی درمیاره میگ چون شهرخودم نیس وگرنه شهرخودم فلان بهمان میکردم

اشکالی نداره منم از این خاطرات زیاد دارم.زندگیه دیگه بالا پایین زیاد داره.دقیقا منم از شوخی های بی ا ...

شوخی نیس بی احترامی دخالت حسادت حتی خواهرشوهرم بخاطر جاریم ک ی سلام کردم روبوسی نکردم اومد اتاق باهام گفت چراروبوسی نکردی. یبارم همون جاری گفت تو اینجا غریبی ها

میترسم تا پنج سال دیگه نگهش دارم بچه دارشیم بعد بزنه سرلج ک بریم اگ نرم جلوی همه من محکومم. ازهمین ا ...

اگه راه داری بذاربره خب شما بدجور به حس نخواستن رسیدید

سراسر زندگی من معجزه بود 
به نظرم یکم صبر کنین و برین پیش مشاور حتممممما.چون ازدواج دومتون هست شاید حساس شدین.یکم زمان بدین،به ...

مثلا من ب تمیزی خ حساسم شوهرم نه. رفتیم خونشون دیدم ماشین باباش کثیفه بیرونش توش. ماشین لباسشویی خرابه. خونه نصفه شبها سوسک بزرگ میاد روت. اگ همشهری بود میتونستم تحقیق کنم ولی شهردیگ مامانم نیومد گفت دوره برو.کمبود امکانات. هوای شرجی. متاسفانه من گرمایی ام شدید. موقع شرجی شدن از خونه بیرون نمیرفتم همش زیرپنکه.دلم نمیخاد دیگ برگردم اونجا. بهم سخت گذشت. تاحالا تحمل کردم خیلی چیزارو ولی تا وقتی بچه نباشه میشه جداشد با بچه دلم میسوزه گناه داره