2777
2789
وااااااااااااااااااای پس احتمالا مشکل شما ریشه داره.اگه نرفتین سره خونه زندگیتون یه فکر اساسی بکن

ده ماهه ازدواج کردیم هردوبار دوممونه شوهرمم میگ پشیمونه ولی بخاطر حرف مردم هردو داریم تحمل میکنیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اینارو قبل ازدواج باید بهشون فکر میکردی،الان یکم سخت میشه دیگه

فکرکردم که14ساله ازشهرم که پایتخت ذوق وهنره،اومدم یه بخش مرزی،چون تحصیلات، ثروت ،جایگاه شغلی اجتماعی، محبت وعشق،تفاهم دراکث موارد داریم،هیچکس بی نقص نبس متم کنار اومدم اما منم حق دارم واخرش باید شهرمنم زندگی کنیم،سر پیری واسه خودش وبچه ها هم بهتره جای با امکانات باشه نه لب مرز

سراسر زندگی من معجزه بود 
فکرکردم که14ساله ازشهرم که پایتخت ذوق وهنره،اومدم یه بخش مرزی،چون تحصیلات، ثروت ،جایگاه شغلی اجتماعی ...

بعد از بازنشستگی میشه برا همیشه برگردی شهر خودت اینو واقعا موافقم.کاش کارو کاسبی تو شهر منم رونق بگیره ما هم بریم 

کدوم شهر بودی خودت الان کدوم شهری

خودم اصفهان،اما الان بذارنگم چون میترسم شناسایی شم،استان.گلستانم همسرم ترکمنه،اما خب تحصیلکردست،ثروتمنده،شغل خوبی داره،صفات بد اخلاقی نداره،مهربانه، اینا دلگرمم میکنه،اما تابخوای تفاوت فرهنگی داریم،خلنوادش خیلی براش مهمتر از ماهستن،شدیدا به رسوم عزا داری دید بازدید و....اهمیت میده،خسیسه چون تو شهرش خیلی از مظاه. زندگی ما مثل خ متکارگرفتن، خرید زیاد ،ا باشگاه و ا ایشگاه رفتن زنها نداشتن زیربار این خرجها سخت میره،تو اصفهان هول میشه گم.میشهو..

سراسر زندگی من معجزه بود 
ما هم یه دوستی داشتیم از شمال زن گرفته بود باهم جور درنیومدن طلاق گرفتن با یه بچه.این ملت هم بعد از ...

شهرهای مختلف بدتره. همشهری ریسکش کمتره. همسایه مونم دوتا شهرمختلفن دعوادارن همش