2777
2789
عنوان

بیاین جوک بگیم😐😂

149 بازدید | 12 پست

هرکی جوک جدیدبلده تعریف کنه یکم بخندیم

حوصلمون پوکید😶

عاشق همسرمم،مامان دوتا گل پسر، اگه تنبلی تخمدان داری و میخوای بچه دار بشی تاپیک اخرم رو بخون، اگر برات مفید بود بگو بهم ❤️

ی روز ی کامیون گوجه تو جاده بوده

.

.ی گوجه یهو پرت میشه تو جاده

گوجه ها از تو کامیون میگن خداحافظ گوجه

گوجه تو جاده داد میزنه خدافظ گوجه ها  

هی جیگیلی جیگیلی جیگیلی اخماتو وا کن...  

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

یک ایرانی در فرانسه مشغول رانندگی در اتوبان بوده و ناگهان متوجه میشه که خروجی مورد نظرش رو رد کرده…  

لذا به عادت دیرینه‌ی ایرانی‌ها، میزنه رو ترمز و با دنده عقب،شروع میکنه به برگشتن به عقب!  

اما در همین حال با یه ماشین دیگه تصادف میکنه…، پلیس میاد و اول با راننده‌ی فرانسوی صحبت میکنه و بعد میاد سراغ ایرانیه و بهش میگه: ما باید این آقا رو بازداشت کنیم، ایشون اونقدر مسته که فکر میکنه شما تو اتوبان داشتی دنده عقب میرفتی! 😐😂

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

یک ایرانی در فرانسه مشغول رانندگی در اتوبان بوده و ناگهان متوجه میشه که خروجی مورد نظرش رو رد کرده… ...

این خعلی باحال بود😐😂😂😂

عاشق همسرمم،مامان دوتا گل پسر، اگه تنبلی تخمدان داری و میخوای بچه دار بشی تاپیک اخرم رو بخون، اگر برات مفید بود بگو بهم ❤️

ی بار ی خسیسه کرم روده میگیره بعد کرمه تو روده ش زخم معده میگیره 🤓

😂😂😂

میدونین چرا ماهی ها بهم دست نمیدن . . چون دستاشون خیـــسه    

اهان امتیاز کم میشه تکراری بود

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

ی روز ی کامیون گوجه تو جاده بوده . .ی گوجه یهو پرت میشه تو جاده گوجه ها از تو کامیون ...

😐😂😂

ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﺮﺱ ﻫﻤﺴﺮﻡ 🤕🤕ﻛﻪ ﺷﺒﻬﺎ

ﮔﻮﺷﻴﻤﻮ چک ﻣﻴﻜﻨﻪ ﺍﺳﺎﻣﻲ دوست ﺩﺧﺘﺮﻣﺎ ﺍﻳﻦ ﺟﻮﺭﻱ دﺭﺣﺎﻓﻈﻪ ﮔﻮﺷﻲ ﺛﺒﺖ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻡ:

- ﻟﻮﺍﺯﻡ ﺍﻟﺘﺤﺮﻳﺮ ﻓﺮﻭﺷﻲ ﻧﺪﺍ😨😨

- ﺳﻮﭘﺮ ﻣﺎﺭﻛﺖ ﺭﻭﻳﺎ

- ﺍﻟﻜﺘﺮﻳﻜﻲ ﺩﺭﻳﺎﻱ ﻧﻮﺭ

- ﻃﻼ ﻭﺟﻮﺍﻫﺮ ﺍﻓﺴﺎﻧﻪ

- ﺧﺸﻜﺸﻮﻳﻲ ﻧﻴﻠﻮﻓﺮ😳😳

- ﮔﻞ ﻓﺮﻭﺷﻲ ﻣﺮﺟﺎﻥ

- ﺗﻌﻤﻴﺮﮔﺎﻩ ﻧﺴﺘﺮﻥ

- ﺗﻌﻤﻴﺮﺍﺕ ﻣﻮﺑﺎﻳﻞ ﻓﺮﺷﺘﻪ

- ﺍﮊﺍﻧﺲ ﻛﺮﺍﻳﻪ ﺍﺗﻮﻣﺒﻴﻞ آﺯﺍﺩﻩ😍😍

.

گفتم شاید به دردتون بخوره😁😁

😂😂😂😳