سلام خانمها من توی ۳۴ هفته که رفتم سونو جنین نزدیک سه کیلو بود و من بارداری دوممه.
تو اینترنت نوشته اکر بچه خیلی درشت باشه زایمان طبیعی دیر اتفاق می افته .الان ۳۷ هفته هستم و میخواهم تا ۳۸ یاد۳۹ دیگه زایمان کنم.ووخودم احتمالش میدم وزن بچه به ۴ کیلو برسه تا اون موقع .چه کار کنم که درد زایمان رو به موقع بگیرم و دیر زایمان نکنم
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
عزیزم تا۴۰هفته۴کیلو نرماله هفته ۳۶میگن۳کیلو نرماله نکه هفته۳۴نی نی تپلو حساب میشه ۳۴هفته باوزن۳کیلو
طبق تجربه من به چهار کیلو نمیرسه
من زایمان اولم 32 هفته بچه 2300 بود
39 هفته دنیا اومد 3500
دومی 36 هفته 2900 بود
ولی 38 هفته 2900 دنبا اومد
باید خطای سونو هم در نظرگرفت
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
الان دکتر بهم گفت شروع وزن گیری خوب جنین از۳۴هفته ب بعد هست هر هفته ۳۰۰اضافه میکنه یا۲۵۰
اینا در حد تئوریه
با این فرمولها بچه های منم باید بالای چهار کیلو میبودن
بنظرم تا جایی که بدن مادر توانایی داشته باشه جنینرشد داره