2777
2789
عنوان

زایمان

97 بازدید | 21 پست

سلام خانمها من توی ۳۴ هفته که رفتم سونو جنین نزدیک سه کیلو بود و من بارداری دوممه.

تو اینترنت نوشته اکر بچه خیلی درشت باشه زایمان طبیعی دیر اتفاق می افته .الان ۳۷ هفته هستم و میخواهم تا ۳۸ یاد۳۹ دیگه زایمان کنم.ووخودم احتمالش میدم وزن بچه به ۴ کیلو برسه تا اون موقع .چه کار کنم که درد زایمان رو به موقع بگیرم و دیر زایمان نکنم

💯

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نه به چهار نمیرسه وزن بچت معمولی بوده

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
عزیزم تا۴۰هفته۴کیلو نرماله هفته ۳۶میگن۳کیلو نرماله نکه هفته۳۴نی نی تپلو حساب میشه ۳۴هفته باوزن۳کیلو

طبق تجربه من به چهار کیلو نمیرسه

من زایمان اولم 32 هفته بچه 2300 بود

39 هفته دنیا اومد 3500

دومی 36 هفته 2900 بود

ولی 38 هفته 2900 دنبا اومد

باید خطای سونو هم در نظرگرفت

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
طبق تجربه من به چهار کیلو نمیرسه من زایمان اولم 32 هفته بچه 2300 بود 39 هفته دنیا اومد 3500 دومی 36 ...

الان دکتر بهم گفت شروع وزن گیری خوب جنین از۳۴هفته ب بعد هست هر هفته ۳۰۰اضافه میکنه یا۲۵۰

الان دکتر بهم گفت شروع وزن گیری خوب جنین از۳۴هفته ب بعد هست هر هفته ۳۰۰اضافه میکنه یا۲۵۰

اینا در حد تئوریه

با این فرمولها بچه های منم باید بالای چهار کیلو میبودن

بنظرم تا جایی که بدن مادر توانایی داشته باشه جنینرشد داره