سلام خانوما من ۵ ماه پیش زایمان کردم یعنی اواسط شهریور شوهرم شب قبل زایمانم زنگ به مادرش زد و گفت به با با بگو سه ملیون به من قرض بده تا اخر شهریور پولایی میاد دستم پس میدم مادرش گفت شرمنده با با چک داره ونمیتونه بده گذشت و این پولو از با بام گرفتم وزایمان کردم و هنوز ۱۰ روز نشده بخاطر از کار افتادگی کلیه دوباره بستری شدم دیگه هزار دوا درمون باور کنید فقط یه بارش ۳۰۰ هزار تومن ویزیت دکتر دادیم از بیوپسی وهزار تا ازمایشوو،،،،، بگذریم تو این دوران برادرم و زن برادرم بارها به من وشوهرم گفتن اگه پول میخوای رو ما حساب کن ولی دریغ از هیچی که پدر شوهر ومادر شوهرم بگن پول بیمارستانم بارم بابای من داد حالا بعد چند ماه شوهرم باز به مادرش اس داد۳ تومن به من بدید ۲۰ روزه پس میدم مادرش بازم گفت بابات چک داره و نداریم شوما بودید ناراحت نمیشدید؟؟؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من اگه طبيعي تو بيمارستان دولتي در بدترين شرايط زايمان كنم نميتونم از كسي قرض بخوام
هركسي برا زندگيش برنامه داره
حتي از بابام
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکردهیم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
منم تو بی خودترین بیمارستان مردم و زنده شدم ولی زایمان طبیعی کردم و به هیشکی رو ننداختم.. البته پدر مادر ما داشته باشن قرض میدن.. من خودم طلا هرچی بتونم بفروشم رو نمیزنم..