2777
2789
عنوان

لطفا کاربری منو باز کنید😐marzi

| مشاهده متن کامل بحث + 1294 بازدید | 54 پست
خصوصی از نی نی یار ۱ تا ۲۱ پیام دادم😐

برا من پیامت نیومده😎

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
مرضی من قول دادم هر شب برای راه افتادن زودتر آیه جانم آیه الکرسی بخونم حلالم کن اگه بعضی شبا به خاطر ...

انشالله همین امروز راه میفته

توروخدا اگه یادت بود و وقت داشتی ون وسط مسطا یه دعای خیری هم برای زبون وا کردن پسر ما بخون راه دوری نمیره
😁

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرضی من قول دادم هر شب برای راه افتادن زودتر آیه جانم آیه الکرسی بخونم حلالم کن اگه بعضی شبا به خاطر ...

وا😐😐😐😐😐فدات بشم این لطف و محبت تو رو میرسونه مگه وظیفته براش بخونی عشقم؟؟؟؟؟

اصلا نخون گلم خودت رو توی زحمت ننداز

شرمندم کردی تا همینجاشم

marzi24 معلق 😐😐😐😐
وا😐😐😐😐😐فدات بشم این لطف و محبت تو رو میرسونه مگه وظیفته براش بخونی عشقم؟؟؟؟؟ اصلا نخون گلم خود ...

به خدا از رو دوست داشتن اما خواستم حلالیت بطلبم قولم رو از قصد نشکوندم به جون خودم 🤗⁦❣️⁩⁦❣️⁩⁦❣️⁩⁦❣️⁩خیلی گلی 

حسود رو بردن جهنم گفت مرسی اَه😐

خیرت برسه بابا

تو مگه فضولی خودش دلش میخواد بخونه حسود خانم😏

میگم وصلت نکنن ها😆😆

الکی😂خودم با کلی تبصره و رضایت نامه قسطی اینجام😂

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
خیرت برسه بابا تو مگه فضولی خودش دلش میخواد بخونه😏 میگم وصلت نکنن ها😆😆 الکی😂خودم با کلی تبصره ...

نخیر نمیخونه😠

بیشین تا نگفتم سفته هاتو پاره کنن بپاشن تو محل😂

مهرنگ بیا دل خودم

نخونیا😐

marzi24 معلق 😐😐😐😐
چشممم رو چشم حتما اگه قابل باشم😘😘😘

ای من به قربااانت. 

الهی خیرش هزاربرابر بهت برسه 

این بچه مارو کشت 

من و مرضی بچه هامونو اول از خدا دوم از شماها داریم خخخ 

تو تک تک مراحل🙄 بجز لقاح😅 شماها حضور پررنگ و فعال داشتین

ای من به قربااانت.  الهی خیرش هزاربرابر بهت برسه  این بچه مارو کشت  من و مرضی بچه ...

به جز لقاح عالی بود😂😂😂😂

باور کن بچه های شما رو از جون و دل دوست دارم انشاالله خدا حفظشون کنه برامون همیشه خبر سلامتی و موفقیت شون رو بشنوم😍😍😍

به جز لقاح عالی بود😂😂😂😂 باور کن بچه های شما رو از جون و دل دوست دارم انشاالله خدا حفظشون کنه بر ...

😭😭😍💜💜💜😘😘

سلام نام کاربریتونو خصوصی بفرستید چک کنم

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت