2777
2789
عنوان

لطفا کاربری منو باز کنید😐marzi

| مشاهده متن کامل بحث + 1294 بازدید | 54 پست
انشالله همین امروز راه میفته توروخدا اگه یادت بود و وقت داشتی ون وسط مسطا یه دعای خیری هم برای زبون ...

هم سپند زبون باز ميكنه هم آيه راه ميره😍بابا انقدر عجول نباشين

اتفاقأ ديشب يه جا مهمون بودم پسرش فوق العاده بود روان خونيش 

پرسيدم از چه سني تمرين ميكنه گفت تازه يك ساله

گفتم حتمأ خيلي باهاش كار ميكردين خنديد گفت تا چهارسالگي حرف هم نميزد😁

پسرها ديرتر صحبت ميكنن

نمونه آيه ها هم دور وبرم زياد داشتم بچه يا ميترسه يا تنبليش مياد😍

محتاج دعام🙏
هم سپند زبون باز ميكنه هم آيه راه ميره😍بابا انقدر عجول نباشين اتفاقأ ديشب يه جا مهمون بودم پسرش فو ...

پسر من دوسال و نیمش تموم شده تازه به حرف اومده.من بیخیال بودم ولی باباش خیلی حساسه هر روز میگفت چرا حرف نمیزنه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر من دوسال و نیمش تموم شده تازه به حرف اومده.من بیخیال بودم ولی باباش خیلی حساسه هر روز میگفت چرا ...

پسر منم همين طوره☺️😚اگه دختر دور وبرت باشه واويلاست

دخترها زود حرف ميزنن باعث مقايسه ميشن😅

محتاج دعام🙏
پسر منم همين طوره☺️😚اگه دختر دور وبرت باشه واويلاست دخترها زود حرف ميزنن باعث مقايسه ميشن😅

دختر خواهر شوهرم ۴ سالگی با بازی درمانی و گفتار درمانی حرف زد.این مسائل بیشتر ژنتیکه وقتی دکتر بگه مشگلی نیست باید زمان داد.بچه ها متفاوتن

ای من به قربااانت.  الهی خیرش هزاربرابر بهت برسه  این بچه مارو کشت  من و مرضی بچه ...

هیسسسسس اسم لقاح رو نیار🙄

نی نی یار جون منظورش لک لک ها بودن😶

marzi24 معلق 😐😐😐😐
هیسسسسس اسم لقاح رو نیار🙄 نی نی یار جون منظورش لک لک ها بودن😶

مرضی جون سلام 

پس چرا دوباره قطع شدی ای بابا فک کنم دیگه نباید اینجا حرف بزنی از دست این نی نی یارا 

والا به خدا

گاهی سکوت شرافتی داره، که گفتن نداره !!!!