2777
2789

بین این همه تاپیک با موضوعات ناراحت کننده کاش یه جا هم خاطرات مهربونی هایی که اطرافمون میبینیم رو تعریف کنیم 😍 حتما میتونه حس و حال خوب بده بهمون . 

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا خیرت بده پست های قبلت یکی نوشته بود به مرد ازما اعتقاد دارین بزرگترین ترستون چیه آخه این شد تاپیک نصف شب آدم زرش میترکه 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷

🙄🙄🙄 یک دوستی دارم همیشه پای درد و دلام میشینه قشنگ به حرفام گوش میده و خیلیم راز دار حتی مواقعی که باهاش دعوام میشه هعی همین بود 

اگر به صلیب کشیده شده ای مسیح باش نه مترسک   
🙄🙄🙄 یک دوستی دارم همیشه پای درد و دلام میشینه قشنگ به حرفام گوش میده و خیلیم راز دار حتی مواقعی ک ...

منم یه دوست دارم پای دیوونه بازیاش میشینم دیگه غمو غصه از یادم میره

شوهرم اوج مهربونیه

مثلا یکی از کاراش اینه که به رفتگرها تو پارک یا وسط خیابون مخصوصا قبل عید پول میده 5 تومن 10 تومن

بهش میگم چرا میگه این بنده خدا آبرو داره نه میتونه گدایی کنه نه میخواد برای خانوادش کم بذاره همین که یهو دلش شاد شه یه دنیا می ارزه

گر نگهدار من آن است که من میدانم                                         شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

منم شکر خدا هم خانواده مهربونی دارم هم شوهر مهربونی

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

دیشب خودم یاد یکی از خاطراتم افتادم .

سال ۹۰ برا خرید سرویس طلای عروسیم کلللی کریمخان رو گشتیم اخر تو یه پاساژ یه مدل ساده و ظریف پیدا کردم که خیلی به دلم نشست . خلاصه روز بعدش با مامان باباهامون رفتیم اونجا که بخریمش . پدرهمسرم پولاش توی دوتا کارت بود . کل سرویس ۴.۵ شد . اول ۱.۵ روکشید بعد هرکار کرد اون یکی کارتش انگار دچار مشکل شده بود و حتی تو مغازه های اطراف هم تراکنش انجام نشد . حتی پدرم گفت اجازه بدید من کارت بکشم . که پدرهمسر قبول نکردند.

یهو آقای طلافروش گفت لازم نیست ، شما سرویس رو ببرید و روزای اینده هر وقت کارتتون درست شد اون سه میلیون رو واریز کنید . ما هی گفتیم نههههه این جوری که نمیشه . اصراااار کرد که نه باید ببرید . خلاصه ما هم قبول کردیم و چند روز بعد پول واریز کردیم .

خیلی برام جالب بود احترامش به مشتری و اعتمادش . همیشه دعا میکنم خدا برکت بده به کار و کسبش .

شوهرم اوج مهربونیه مثلا یکی از کاراش اینه که به رفتگرها تو پارک یا وسط خیابون مخصوصا قبل عید پول می ...

اخی چه قشنگ 👌