"_اریحا_" مدیر عضویت: 1390/05/28 تعداد پست: 26890 عنوان تکثیر مهربونی 😍😍 همه تشریف بیارید . | مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 18 پست بین این همه تاپیک با موضوعات ناراحت کننده کاش یه جا هم خاطرات مهربونی هایی که اطرافمون میبینیم رو تعریف کنیم 😍 حتما میتونه حس و حال خوب بده بهمون . وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن .... 1397/11/27 | 00:34 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
"_اریحا_" مدیر استارتر عضویت: 1390/05/28 تعداد پست: 26890 من فقط از مامانم هرروز محبت می بینم قربونش برم من خدا حفظشون کنه 😊 وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....
آبان_21 عضویت: 1397/08/01 تعداد پست: 3048 یکی از مهربونای دیگه مادر شوهرمهخرید که میریم اصلا چونه نمیزنه میگه گناه دارنتمیز کار که میاد خونش پول بیشتر بهش میده کلی هم غذا درست میکنه میده تمیزکار ببره با بچه هاش بخوره گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
"_اریحا_" مدیر استارتر عضویت: 1390/05/28 تعداد پست: 26890 بیاید تعریف کنید دیگه 😊 وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....
روزهای_خوب_زندگی عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 3803 سلام دوستان امیدوارم که حالتون خوب باشه من به تازگی با یه سایتی آشنا شدم به اسم سایت جوانه بان که در این سایت کلی مقاله در موردآموزش پرورش انواع گیاهان آپارتمانی، تکثیر کاکتوس و شناختآفات گل و گیاه آپارتمانی ،علت رشد نکردن سانسوریا و پا جوش نزدن آن قرار داره همچنین داخل سایتشون آموزش انواع ساخت تراریوم های کاکتوس و در بسته و آبی وجود داره. خوبی این سایت اینه کهمشاوره گل و گیاه به صورت آنلاینو مستقیم با متخصصان گل و گیاههستش. حتما به سایتشون سر بزنید