2777
2789
عنوان

سزارين

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 61 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

حتما برو خصوصی. یارو زورش به زنش نرسیده اومده شوهر تو رو پر میکنه😠😠 راستی پمپ درد چیه؟ 

براي سزارين استفادش ميكنن مورفين قويه ميگه عالي بود ذره اي درد احساس نكرد ذره اي و خيلي راضي بود خيلي

جدي؟چطور عزيزم؟؟؟

کاش میشد ویس بذارم کامل توضیح بدم...کلا اشک زائو رو در میارن و بدترین رفتار و دارن و اصلا رسیدگی نمیکنن

نمیگم همه جا همینه ولی به هرحال رفتن به دولتی یه جور ریسکِ به نظرم

ریسک نکن عزیزم

اینارو به شوهرت بگو حتما

🖤

اره بخدا برده خصوصي پمپ درد هم براش گرفته اما الان ميگه ب شوهرم نبرش بريد دولتي بزار طبيعي زايمان كن ...

ب اون چ 

اون واسه چی نظر میده واسه زایمان تو 

چقد مردا پررو شدن

اگه بیمه داری و شرکتتپن قرارداد داره با بیمارستانهای خصوصی حتما برو 

شما بارداری اونوقت دوست شوهرت باید تصمیم بگیره کدوم بیمارستان بری؟؟؟

حالا ک دهن بین هست شوهرت بگو یکی دیگه باهاش صحبت کنه بگه فقط  و فقط ببریتش خصوصی

ممنون میشم برای سالم بدنیا اومدن توراهی من دعا کنید.
ب رفیق شوهرتون بگین دهنشو ببنده و تو کاری ک بهش مربوط نیس دخالت نکنه اونی ک قراره بچه بیاره تویی پس ...

قربون دهنت والا منم بش ميگم دولتيا اصلا تميز نيستن و ب بچه و مادر نميرسن و بچه ي اولمونه اما چكنم شوهرم خيلي دهن بينه 

زنش رفيق شوهرم خيلي زبون داره اول قرار بود بره دولتي بعد شد خصوصي شوهرم تعجب كرد گفت تو ك ميگفتي عمرا ببرم خصوصي حالا ميگه تو نبر پول الكي نده و دولتي ديگه سزارين انجام نميدن سزارين اختياري 

اخه بچه اولمه و از طبيعي ميترسم و ميدونم نميتونم اگه بخوام سز بشم بايد برم خصوصي و الان ميگن ن طبيعي ...

خوب با دکترت حرف بزن بگو یکاری کنه سزارین کنن 

نی نی یار خواههههش میکنم این کاربریمو نترکون دیگه شماره ندارم بخدا 😢😢😢 با ی اکانت از بهمن حرف زدم با اون یکیا ک هیچی نگفتم اونارو چرا میترکونی  😭😭😭
کاش میشد ویس بذارم کامل توضیح بدم...کلا اشک زائو رو در میارن و بدترین رفتار و دارن و اصلا رسیدگی نمی ...

اره حتماً ميخوام حرفاي تكتكتون رو بهش بگم هر چند ك نميدونه عضوم ولي اسكرين ميگيرم نشونش ميدم

قربون دهنت والا منم بش ميگم دولتيا اصلا تميز نيستن و ب بچه و مادر نميرسن و بچه ي اولمونه اما چكنم شو ...

امیدوارم شوهرت سر عقل بیاد و ب این باور برسه ک تو قراره بچه بیاری و درد بکشی

منم اصلا طبیعی نمیتونم حتی بش فک کنم

دولتی اصلا نمیرسن ب زائو..خیلی بد رفتار میکنن

حالا اگه راضی ب سز نشد مامای همراه بگیر باهات باشه