2777
2789
عنوان

سزارين

333 بازدید | 61 پست

سلام دوستان رفيقه شوهرم بش ميگه زنتو ببر بيمارستان دولتي الكي پول ب اين دكترا نده هر چند ك خودش زنش ديروز زايمان كرد پمپ درد هم گرفت ك ميگفت پمپ درد عاليه انگار ن انگار ك هفت لإيه شكمشو بريدن

حالا موندم واقعا دولتي و خصوصي باهام فرقي ندارن؟؟؟ ميشه مزاياي بيمارستان خصوصي و دولتي بگين ممنون از تكتكتون

من خصوصی زایمان کردم هر دو بار حتما فرق دارن شک نکن

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

و منم بالاخره دختر دار شدم خدابا بچه هامو به خودت سپردم هر ۳ تاشونو❤️🌸

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

خصوصی برو هم تمیز تره هم امکاناتش بهتره اون برا خودش یچیزی میگه هر وقت تونست ۴کیلو بچه رو بدنیا بیاره بیاد حرف بزنه

اگه مخالفی ریپلایی نکن حوصله دعوا ندارم 🖐🏼باتشکر😁                  

من ک میرم دولتی 

ی شب بیشتر ک نمخوای بخوابی چرا پنج شش تومن پول مفت بریزی تو جیب دکترا و... 

بچه اولمم دولتی بود راضی بودم 

نی نی یار خواههههش میکنم این کاربریمو نترکون دیگه شماره ندارم بخدا 😢😢😢 با ی اکانت از بهمن حرف زدم با اون یکیا ک هیچی نگفتم اونارو چرا میترکونی  😭😭😭

پمپ درد واسه سزارین ؟ 

من نشنیدم .

خوبیمارستان دولتی فقط واسه طبیعی. خوبه واسه سزارین نه چون نمیرسن به ادم . 

من کاربر سال 95هستم بخاطره چهلمین سال پیروزی انقلاب حساب کاربریم ترکید .خخخخ
خصوصی برو هم تمیز تره هم امکاناتش بهتره اون برا خودش یچیزی میگه هر وقت تونست ۴کیلو بچه رو بدنیا بیار ...

خيلي با شوهرم حرف زدم حالا اين اومده خراب كرده ك ببرش دولتي برا چي ميخواي پول الكي بدي ب دكترا شوهرمم نظرش عوض شده و ميگه برو دولتي 

خيلي با شوهرم حرف زدم حالا اين اومده خراب كرده ك ببرش دولتي برا چي ميخواي پول الكي بدي ب دكترا شوهرم ...

شوهرت چقد دهن بینه بگو اون چ میدونه زایمان چیه بگو اگه دولتی خوب بود زنش نمیرفت خصوصی 

اگه مخالفی ریپلایی نکن حوصله دعوا ندارم 🖐🏼باتشکر😁                  

ب رفیق شوهرتون بگین دهنشو ببنده و تو کاری ک بهش مربوط نیس دخالت نکنه

اونی ک قراره بچه بیاره تویی پس تو باید انتخاب کنی

ماه قبل دوتا خانوم دیدم هردو سزارین تو ی بیمارستان دولتی و هردو هم عفونت بیمارستان گرفته بودن

خاله شوهرم هم ب من هم ب شوهرم گف برین تامین اجتماعی عالی تمیز خوب پولم نمیدین.گفتم من دوس دارم خودم بیمارستانمو انتخاب کنم .پول بدم بهتره تا اینکه جون بچمو خودمو ب خطر بندازم.دهنشو بست

عزيزم ميشه بگي فرقشونو

از نظر رسیدگی پرستاراش .اتاقها.اتاق عمل و ...

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

و منم بالاخره دختر دار شدم خدابا بچه هامو به خودت سپردم هر ۳ تاشونو❤️🌸

من ک میرم دولتی  ی شب بیشتر ک نمخوای بخوابی چرا پنج شش تومن پول مفت بریزی تو جیب دکترا و...&nb ...

اخه بچه اولمه و از طبيعي ميترسم و ميدونم نميتونم اگه بخوام سز بشم بايد برم خصوصي و الان ميگن ن طبيعي بيار من ميدونم نميتونم