2777
2789
عنوان

سزارين

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 61 پست

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

حتما برو خصوصی. یارو زورش به زنش نرسیده اومده شوهر تو رو پر میکنه😠😠 راستی پمپ درد چیه؟ 

براي سزارين استفادش ميكنن مورفين قويه ميگه عالي بود ذره اي درد احساس نكرد ذره اي و خيلي راضي بود خيلي

جدي؟چطور عزيزم؟؟؟

کاش میشد ویس بذارم کامل توضیح بدم...کلا اشک زائو رو در میارن و بدترین رفتار و دارن و اصلا رسیدگی نمیکنن

نمیگم همه جا همینه ولی به هرحال رفتن به دولتی یه جور ریسکِ به نظرم

ریسک نکن عزیزم

اینارو به شوهرت بگو حتما

🖤

اره بخدا برده خصوصي پمپ درد هم براش گرفته اما الان ميگه ب شوهرم نبرش بريد دولتي بزار طبيعي زايمان كن ...

ب اون چ 

اون واسه چی نظر میده واسه زایمان تو 

چقد مردا پررو شدن

اگه بیمه داری و شرکتتپن قرارداد داره با بیمارستانهای خصوصی حتما برو 

شما بارداری اونوقت دوست شوهرت باید تصمیم بگیره کدوم بیمارستان بری؟؟؟

حالا ک دهن بین هست شوهرت بگو یکی دیگه باهاش صحبت کنه بگه فقط  و فقط ببریتش خصوصی

ممنون میشم برای سالم بدنیا اومدن توراهی من دعا کنید.
ب رفیق شوهرتون بگین دهنشو ببنده و تو کاری ک بهش مربوط نیس دخالت نکنه اونی ک قراره بچه بیاره تویی پس ...

قربون دهنت والا منم بش ميگم دولتيا اصلا تميز نيستن و ب بچه و مادر نميرسن و بچه ي اولمونه اما چكنم شوهرم خيلي دهن بينه 

زنش رفيق شوهرم خيلي زبون داره اول قرار بود بره دولتي بعد شد خصوصي شوهرم تعجب كرد گفت تو ك ميگفتي عمرا ببرم خصوصي حالا ميگه تو نبر پول الكي نده و دولتي ديگه سزارين انجام نميدن سزارين اختياري 

اخه بچه اولمه و از طبيعي ميترسم و ميدونم نميتونم اگه بخوام سز بشم بايد برم خصوصي و الان ميگن ن طبيعي ...

خوب با دکترت حرف بزن بگو یکاری کنه سزارین کنن 

نی نی یار خواههههش میکنم این کاربریمو نترکون دیگه شماره ندارم بخدا 😢😢😢 با ی اکانت از بهمن حرف زدم با اون یکیا ک هیچی نگفتم اونارو چرا میترکونی  😭😭😭
کاش میشد ویس بذارم کامل توضیح بدم...کلا اشک زائو رو در میارن و بدترین رفتار و دارن و اصلا رسیدگی نمی ...

اره حتماً ميخوام حرفاي تكتكتون رو بهش بگم هر چند ك نميدونه عضوم ولي اسكرين ميگيرم نشونش ميدم

قربون دهنت والا منم بش ميگم دولتيا اصلا تميز نيستن و ب بچه و مادر نميرسن و بچه ي اولمونه اما چكنم شو ...

امیدوارم شوهرت سر عقل بیاد و ب این باور برسه ک تو قراره بچه بیاری و درد بکشی

منم اصلا طبیعی نمیتونم حتی بش فک کنم

دولتی اصلا نمیرسن ب زائو..خیلی بد رفتار میکنن

حالا اگه راضی ب سز نشد مامای همراه بگیر باهات باشه