2777
2789
عنوان

سیاست جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 5350 بازدید | 92 پست
بین جمع دوستاتون که فضای صمیمیه و شوخی و حرف زیاد زده میشه چه طور  رفتار می کنید که شخصیتتون حف ...

خب بستگی داره اون جمع کیا باشن . اگر دوستامون باشن و خانواده خودمون که مث همیشه خودمونیم ولی اگر خانواده و فامیل شوهر باشه بحث فرق داره

من خیلی وقت پیشا که ۱۵.۱۶ ساله بودم تو قالب یخ نعنا و تابستونا البالو میذاشتم  اب جوشیده شده ه ...

الان رفتم شام گزاشتم اومدم یادم افتاد من تاحالا میوه رو امتحان نکردم ولی تخم شربتی و خاکشیر ریختم همین الانم تو قالب یخی هام هست برا خودم شربت زعفران درست میکنم باهاش میخورم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان رفتم شام گزاشتم اومدم یادم افتاد من تاحالا میوه رو امتحان نکردم ولی تخم شربتی و خاکشیر ریختم هم ...

خیلی خوبه 

الیته یه چیزی 

من شنیدم بهتره که تخم شربتی و خاکشیر رو فریز نکنیم

دلیلش یلدم نیس الان اما انگار خوب نیس🤔

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
افرین . ولی خیلیامون معنی احترام ب خودمونو نمیدونیم فقط شنیدیم که باید ب خودمون احترام بزاریم . اون ...

اون احترامه بنظرم اینه کلماتی مثل خوشبحالت بکار نبریم.یا مثلا وقتی تو یه جمع صحبت میکنن همه ادم بمونه بقبه حرف بزنن حرفشون که تموم شد حرف بزنیم.وقتی که سر چیزای کوچیک غر نزنیم تو جمع یا مثلا حالت چهرمون عصبی نشه اینا یعنی احترام به خود.تند بودن یعنی بی احترامی به خودمون.حرف زدن راجع به کارای بقیه و قضاوتشون بی احترامی به خودمونه.خواه وناخواه تو  ذهن اطرافیان ادمی میشیم که بقیه درموردمون راحت قضاوت کنن بی احترامی کنن.تو کار بقیه دخالت نکردن.مثلا فضولی خودش بی احترامیه.من وقتی پیش مادرشوهرم میرم هیچوقت راجع به بقیه سوال نمیپرسم خودم رو اروم نشون میدم خودش سفره دلش رو برام باز میکنه.در عوض جاهایی که مثلا دارن کسی رو دست میندازن مخالفت میکنم.چون میدونم وقتی کسیوجلو من راجع بهش میگن قاعدتا جلوی اون هم راجع به من میگن .جواب هیچ حرفیو نمیذارم تو دلم بمونه و بالحن مناسب حرفمو میزنم.بی عرضگی یا خشن بودن وتند بودن رو کلا رد میکنم هرچیزی یه اندازه ای داره

از خودم میگم هیچ وقت جلو خانواده شوهرم با شوهرم بحث نکردم... حرفی یا متلکی بگن جلو شوهرم جواب نمیدم. ...

افرین چیزای مفیدی گفتی منم یادم افتاد . منم خونه ی مادرشوهرم شهرستانه هروقت میریم حتما پاپوش دارم ینی خونه ی خودمم همینم .لباسای خوب میبرم میپوشم شلوار راحتی اصلا نمیپوشم تو اون ۱۰/۱۵روزی که اونجاییم ،مرطوب کننده و اسپری همیشه هرجا برم همراهمه  موقع صحبت یه لبخند ملایم همیشه رو لبمه که بارها سعی کردم بپوشونم ولی دیگه باهام عجین شده نمیتونم . 

اون احترامه بنظرم اینه کلماتی مثل خوشبحالت بکار نبریم.یا مثلا وقتی تو یه جمع صحبت میکنن همه ادم بمون ...

چه چیزای خوبی خیلیاشو باید خودم رعایت کنم مث اینکه ت جمع باید ادم چهرش تو شادی ، غم ،نگرانی و ...هونسرد باشه و کسی از چهره ب درون ادم راه پیدا نکنه چیزای خوبی گفتی بیشتر بگو

همین ک خونگرم باشی همه جذبت میشن.. من میرم دکتر..میرم ارایشگاه..یا هرجا سریع با یکی دوست میشم 😦😆

اره منم اینجور بودم دقیقا طوری که خواهرشوهرم ب زبون اومد که مث فلاتی باش(جاری)با همه نخند گرم نگیر . انقد گفتن که الان خیلی کم حرف شدم زده شده تو ذوقم . خودمو نمیگیرما ولی قبلا زود جوش بودم سریع سر حرفو باز میکردم الان اونجور نیستم و طرف شروع میکنه من ادامه میدم 

جدی ؟؟نمیدونستم . اخه چرا بد باشه فک نکنما

ار دقیقا یادمه  تو ماه رمضون هم بود اتفاقا تو یه کانال خوندم که ادمینش گفته بود مشکلی پیش اومد از گردن من ساقطه فقط یه ایده ی تزیینیه 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
الان رفتم شام گزاشتم اومدم یادم افتاد من تاحالا میوه رو امتحان نکردم ولی تخم شربتی و خاکشیر ریختم هم ...

من وقتی بچه ای رو میبینم حتما بهش القاب اقا یا خانوم رو میدم .به بچه ها سلام میدم.برا همین همه میگن خیلی خوش رفتارم بابچه ها.من یه سری لیوان توشرنگ پلاستیکی دارم برای بچه ها تو خونمون که مهمون اومد لیوان خوشرنگ و مناسب داده باشم بهشون وهم اینکه اسیبی به بقیه ظروف نزنن نمیشه بچه رو کنترل کرد که یهو ظرف از دستش نیفته...معمولا وقتی میخوام میوه بیارم همزمان با چایی که برا بزرگترا میارم میوه میذارم تو بشقاب بچه رو با خودم میبرم میگم بیا بهت میوه بدم .هم اونجوری بزرگتر راحت چاییشو میخوره هم اینکه به بچه ها چایی نمیدم اینجوری و وقتی که میوه میارم دیگه بچه ها سمت میوه نمیرن که بخوان کثیف کاری کنن.موقعی که مهمون برام میاد سعی میکنم بیشتر کارامو انجام داده باشم که مهمون وقتی میاد خودمو تواشپزخونه که گرمه مشغول نباشم.چون وقتی زیاد تو اشپزخونه باشه ادم هم تعرق میکنم هم ملتهب میشم.ظاهرم به هم میخوره.ممکنه پوستم بد بشه...

منم خیلی جذابم  رفتارام خیلی قالل تحسین ولی چ فایده شوهرم اصلن ازم تعریف نمیکنه عوضش فامیلا هم ...

خیلی خوبه این خودش یه نوع رفتار خیلی با کلاس و فرهنگ خوبیه بی هماهنگی جایی نمیری . اینکه کمک میکردی بی ریا و این تو ذهنا خیلی پایداره دیدم که میگم . و اینکه برای بچهت خرید میکردی برای بچه جاریتم میگرفتی یچیزی خیلی خوبه بازم بگو

من وقتی بچه ای رو میبینم حتما بهش القاب اقا یا خانوم رو میدم .به بچه ها سلام میدم.برا همین همه میگن ...

چه نکات مثبت و خوبی 👌👌خانوما ایده بگیرید اونایی که از دست بچه های فامیل شکارن

همین چیزای کوچیک چقد ب چشم بقیه میاد قبول دارین؟  منم خودم ظرف شستنی فقط با دستکش کار میکنم عا ...

من همیییشه هرجا برم کرم مرطوبم همراهمه، دستمو با آب خالی هم بشورم پشت بندش کرم میزنم. نمیدونستم کلاس داره🙂

درضمن جاری ندارم. ولی این نکته هایی ک میگینو همه میتونن استفاده کنن😘

قدر آدم هایی که... زود عصبی میشوند را بدانید... اینها همان لحظه داد میزنند قرمز میشوند، قلبشان درد میگیرد، دستانشان میلرزد... ولی... ولی برای زمین زدن شما هیچ نقشه ای نمیکشند! آنها تمام نقشه شان همان عصبانیت بوده و تمام آنهایی که زود عصبانی میشوند، آدم هایی هستند که رقیق ترین و پاک ترین وجدان را دارند...