2777
2789
عنوان

سیاست جاری

5340 بازدید | 92 پست

@mostoofi_talla این خانوم یه تاپیکی زد که خیلی حس خوب و انرژی مثبت بود ولی تهش بخاطر بی جنبگی و به بیراهه کشوندن یسری مجبور شد قفل کنه تاپیکشو  حرفای خوبی زده بود که هر زنی رو میبره تو فکر با اجازش میخوام چندتاشو بگم .

راجب جاریش اینطور گفته بود که :

تو پارچ ابش گیلاس یا لیمو یا نعنا میندازه 

تو مهمونیا برای بزرگسال میوه بیاره برای بچه ها خورد میکنه میریزه تو کاسه با یخورده خامه میاره

یا خونه ی مادرشوهر همه جاریا با مانتو شلوارن اون یه ساک کوچیک میاره لباس عوض میکنه 

هیچوقت پا لخت نیست و همیشه پاپوش یا صندل پاشه 

تو برف بازی برای خودش شخصیت قاعل شده مث بقیه فقط ب لباس گرم اکتفا نکرده و ضد افتابو پتو با خودش برده

و....

همین چیزای کوچیک باور کنید چقد برای ارامش خودمون و انرژی مثبت خوبه . میگه همه بهش احترام میزارن جذبش میشن با اینکه خیلی هم معمولیه چهرش ..

خب همینا یخورده تلنگر بود ـ

یکی از نظرات این بود که طرف پوستشو با شیر میشوره 

یکی دیگه این بود کرم دور چشم استفاده میکنه شبا...

شماهم بیاید بگید جاری هاتون ،یا خواهرشوهر ،یا یه فردی که تو فامیل همه جذبش میشن چه کارایی میکنه ؟

همش درست ولی با حمام میوه کنار نیون. میوه رو بابد خورد ویتامینش جذب شه جذب سطحی از طریق پوست خیلی پایینه  میوه هم حروم میشه الکی

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

مثلا جاری خود من ننه زیاده که احترامش بیاد پایین نه کمه که بگن خودشو میگیره . همیشه به جا هستش تو مراسمای فامیل شوهر هست و به اندازه کمک میکنه و یه گوشه از کارو میگیره هیچوقتم ندیدم خانواده شوهرم یا فامیل ارزششو بیارن پایین . 

یا اینکه من تاحالا با اینکه تو یه ساختمونیم یکبارم صدای دعواشو نشنیدم خیلی سکوت میکنه شوهرشم تو مشتشه..

شما هم بگید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من خیلی وقت پیشا که ۱۵.۱۶ ساله بودم تو قالب یخ نعنا و تابستونا البالو میذاشتم 

اب جوشیده شده هم میریختم تو قالب 

یخش شفاف میشد 

تو پارچ که مینداختم خیلی خوشگل بود همه خوششون میومد 

الان دیگه حسش نیس گاهی نوشابه رو با همون بطری میارم 😀😀😀

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
همش درست ولی با حمام میوه کنار نیون. میوه رو بابد خورد ویتامینش جذب شه جذب سطحی از طریق پوست خیلی پا ...

اره درسته ولی خیلیا اینکارم میکنن در کنار خوردن میوه البته من اولین بار بود میشنیدم ولی اگرم اینکارو بکنه باعث ارامش و انرژی مثبت ب خودشه . لابد داره که میکنه . خوبه ادم کارایی که بهش ارامش میده رو فارغ از هرچیزی انجام بده . ما باشیم میگیم شوهرمون کار میکنه گناه داره حیفه ولی ادمی که داره اگر بکنه شوهرشم در عجب و حیرت میمونه بنظرم و کم کم عادت میکته

من خودم بعد سه سال ک میام بالا ( خونه مادرشوهرم)

سریع پامیشه برام میوه چایی میاره و ..

شده از صب تا شب خونشون باشم..ولی سر یخچال نمیارم.. غذا درست نمیکنم.حد و حدود رو رعایت میکنم 😉حتی تو شوخی کردنام 

به همه لبخند میزنه. بالاخره یه حرف مشترک پیدا می‌کنه. اگر کسی از یک وسیله ش خوشش بیاد اونو میبخشه. اصلاً هم مهر طلب نیست و سرویس بیجا به کسی نمی‌ده. اعتماد به نفس داره. 

اره درسته ولی خیلیا اینکارم میکنن در کنار خوردن میوه البته من اولین بار بود میشنیدم ولی اگرم اینکارو ...

ن ادم که باید به خودش برسه حتما ولی میگم تاثیری نداره خوردنش تاثیر بیشتری داره

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
من خیلی وقت پیشا که ۱۵.۱۶ ساله بودم تو قالب یخ نعنا و تابستونا البالو میذاشتم  اب جوشیده شده ه ...

خیلی جالب بود حتما اینکارو میکنم بزار سبزی فروشی بیاد فردا تو کوچمون عربده بزنه چادر رنگیمو سر میکنم شلوار کردیمم تا خرهره میکشم بالا میرم میگیرم . ولی جدی ایده ی خوبیه میخوام دوسه هفته دیگه مهمون دعوت کنم اینکارم میکنم

بین جمع دوستاتون که فضای صمیمیه و شوخی و حرف زیاد زده میشه چه طور  رفتار می کنید که شخصیتتون حفظ بشه و همه بهتون احترام بگذارن و دوستون داشته باشن؟ یا براتون ارزش قائل بشن؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز