2777
2789
عنوان

سیاست جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 5350 بازدید | 92 پست

راستی.. من ک میام خونه مادرشوهرم.. اگه مادرشوهرم داره یه کار سنگین میکنه.. یا یه کاری داره..

سریع ب شوهرم میگم پاشوووو مامانت گناه داره کمکش بده 😊

مادرشوهرمم خیلی دوسم داره ☺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم خیلی جذابم  رفتارام خیلی قالل تحسین ولی چ فایده شوهرم اصلن ازم تعریف نمیکنه عوضش فامیلا هم راجب خوبی هام میگن  کلی هنر بلدم هر کاری ازم بر بیاد برای همه میکنم مهربانم وقتی میرم خرید مثلن برای دخترم لباسی چیزی میگیرم برا دختر جاریم هم یه چیزی هر چند کوچک اما حتمن میخرم وقتی حامله نبودم هر کس میدیدم داره یه کاری میکنه سریع میرفت کمکش. سریع با همه  دوست میشم همیشه سعی میکنم لباسام ست کنم هر جا میرم بدون هماهنگی نمیرم. 

همین چیزای کوچیک چقد ب چشم بقیه میاد قبول دارین؟  منم خودم ظرف شستنی فقط با دستکش کار میکنم عا ...

اره واقعامامان من همیشه میگه ببین چقدربه خودش میرسه منم امشب قراره برم خونه ی مادرشوهرمیخوام باخودم کرم ببرم بزنم😁

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
یکی از چیزایی که تو خونه حتما رعایت میکنم استفاده از دستکش ظرفشویی و یه دستکش نخی واسه گزد گیری  ...

این خیلی خوبه که تو بقیه اینجور جا انداختی من نه متاسفانه تو خونه خودمون دستکش همیشه دستمه ولی مهمونی اگر نباشه و ظزف بشورم کرم همرامه بعدش دستمو چرب میکنم

توی اون تاپیک گفتم 

جاری من نه قیافه داره نه هیکل نه ادب ونه احترام بلده0(مادرشوهر خواهرشوهرومیشوره می زاره کنار) نه سواد نه هنری نه دلی داره که پول خرج کنه برای خودش (با وجود وضع خوب برادر شوهرم)چون خسیس وگداست.

با این وجود مادرشوهر خانواده شوهر جلوش دولا راست میشن و همه جذابش

رمز موفقیتش اعتمادبه سقف که دیگه داره آسمونی سوراخ میکنه وسیاستی تو همسر داری که شوهرش مثل کوه پشتشه وتوی مشتش کسی تو خانواده شوهر جرأت چپ نگاه کردن بهش و نداره.چون شوهرش حتی به خاطرش جلو مادر شم می ایسته چند بارم به خانم گفتن بالای چشمت ابرو شوهرش یه سال یه سال به مادرش سر نزده

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

خواهر شوهر من عادت خوبی که داره محصولات آرایشی و پوستی اصل میخره... میگه یک دونه رژ اصل داشته باشم ب ...

منم لوازم ارایشم همیشه اصله ممکنه برا ی رژ لب 150 تومنم داده باشم و شوهرمم عادت دادم ک ادم از هر چیزی ب پوستش نمیزنه

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
توی اون ناوشکن گفتم  جاری من نه قیافه داره نه هیکل نه ادب ونه احترام بلده0(مادرشوهر خواهرشوهرو ...

افرین این خیلی خوبه خیلیامون اعتماد ب نفس نداریم واقعا مرد پشت زن باشه نصف مشکلات حل میشه . 

منم خیلی جذابم  رفتارام خیلی قالل تحسین ولی چ فایده شوهرم اصلن ازم تعریف نمیکنه عوضش فامیلا هم ...

بنظرت اینکه هر دفعه برای بچه ی جاریتم لباس میگیری نمیشه وظیفت؟

من خیلی مواظبم لطف و وظیفه مشخص باشه ☺

این خیلی خوبه که تو بقیه اینجور جا انداختی من نه متاسفانه تو خونه خودمون دستکش همیشه دستمه ولی مهمون ...

کرم که کلا همیشه همراهمه 

گاهی شده تو اتوبوس یا تاکسی یا سرکلاسم لازم شده و استفاده کردم  و بعضیا با تعحب نگاه کردن 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍