2777
2789
عنوان

سیاست جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 5350 بازدید | 92 پست

جاری من اوایل سرو صدا و دادوبیداد زیاد داشتن وقتی تذکر دادیم کم کردن

مهمونیای مادرشوهرم تا قبل جمع شدن مهمونا کمک نمیکنه وقتی جمعیت اومد کمک میکنه

خیلی چاقه اما همونطور خودشو قبول داره و شوهرشم به این نتیجه رسیده باید قبول کنه

ده سال ازم کوچیکتره

اما من کنارش احساس ضعف نمیکنم

فقط دوست داشتم منم الان کم سن و سالتر بودم

یه اخلاق خوبش اینه که خیلی خونسرده

به حرف و طعنه هیچکس اهمیت نمیده

همسرم و دخترم تمام زندگی من هستید❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به همه لبخند میزنه. بالاخره یه حرف مشترک پیدا می‌کنه. اگر کسی از یک وسیله ش خوشش بیاد اونو میبخشه. ا ...

چه خوبن اینجور ادما خیلی خوبه ادم سرویس بی جا ب کسی نده من اولا اینجور بودم پررو شدن الان ب اندازه هستم براشون و میبینم موثرم هست

خیلی جالب بود حتما اینکارو میکنم بزار سبزی فروشی بیاد فردا تو کوچمون عربده بزنه چادر رنگیمو سر میکنم ...

اره واقعا خوشگل میکنه پارچو 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
همش درست ولی با حمام میوه کنار نیون. میوه رو بابد خورد ویتامینش جذب شه جذب سطحی از طریق پوست خیلی پا ...

جذب از طريق پوست خيلي هم خوبه وگرنه اين همه كرم و سرم گزون درست نميشذ. مثلن شما نمك منيزيوم بريز تو اب پاتو بذار توش همونقد منيزيوم بدنتو تامين ميكنه كه قرص يا پودرشو بخوري. تمام اون منافذ پوست جذب و دفع انجام ميدن. 

باور کنید چند روز پیشا رفتم سرم بزنم..با یکی حرف زدم دختره خوشگلم بود و دوس داشتنی..

هی گفت شمارتو بده.. منم میخاستم در برم..

از بس ک دوست دارم  😕با همه زود گرم میشم دست خودم نیس ک 😀

از خودم میگم هیچ وقت جلو خانواده شوهرم با شوهرم بحث نکردم... حرفی یا متلکی بگن جلو شوهرم جواب نمیدم...با فامیل شوهرم رابطه دوستانه خوبی دارم انقدر ک دوست دارن کنارم بشینن... لوس بازی و جلف بازی تو جمع ممنوع... هیچ وقت ادای عاشق و معشوق در نیارید...همیشه حمام رفته برید خونه مادرشوهرتون...همیشه از لباسای شیک استفاده کنین...برا خودتون و خانوادتون احترام قائل باشین... دعوای بین خودتون و خواهر شوهر و مادر شوهر رو ب شوهرتون ربط ندید...خونشون ک میرید ب انداره خودتون غذا بخورید ن کمتر ن بیشتر... همیشه مرطوب کننده تو کیفتون داشته باشید... من دو دست لباس خونه مادرشوهرم دارم ک هر وقت برم عوض کنم اونجا... سوالی درباره خانوادتون میکنن خیلی مختصر و کوتاه جواب بدین...جواب ندان ی نوع بی ادبیه ادب رو همیشه رعایت کنید... گاهی ی تکونی ب خودتون بدین و یکم کمک کنید تو کارا... همیشه لبخند بزنید...تا سوال نپرسیدن نظر ندین... 

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
دخترخاله ی من همیشه بعدظرف شستن دستاشومرطوب کننده میزنه

همین چیزای کوچیک چقد ب چشم بقیه میاد قبول دارین؟ 

منم خودم ظرف شستنی فقط با دستکش کار میکنم عادت کردم اینجور از دختر خونگی . الان احیانا دستکش نباشه بعدش کزم میزنم و خیلی هم اینکارم ک بنڟر خودم عادته ب چشم خیلیا میاد

یکیش از کارهایی که نباید کرد حرف بیخود و بی ارزش زدنه ، و اینکه در جمع به شدت باید از گفتن اطلاعات اشتباه اطلاعات زرد و ویکی پدیایی به شدت پرهیز کرد ، مثلا دیدین میگن بعد از غذا میوه نخورید ، با غذا آب نخورید ، یا بی دلیل میگن این خوراکی خوب نیست اون خوراکی خوبه ، اینا دلایل علمی ندارن و سطح سواد پایین طرف رو نشون میدن ، تا مطمئن نبودیم چیزی نگیم ، اگر نظر پرسیدن حتما قید کنیم که این نظر شخصی منه ، وقتی میگیم تو تل گرام گفته بود ، تو نت دیدم ، همسایمون میگفت ، داریم به بقیه میفهمونیم که ما نه سواد لازم برای حرف زدن داریم ونه شعور کافی برای ساکت موندن ، داریم به بقیه میگیم من نمیدونم منبع موثق چیه ، حرف درست چیه ، حرف نادرست کدومه . 

الان این به ذهن من رسید امیدوارم به کار بیاد . 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 

یکی از چیزایی که تو خونه حتما رعایت میکنم استفاده از دستکش ظرفشویی و یه دستکش نخی واسه گزد گیری 

دمپایی رو فرشی و پیش بند واسه پخت پز و شستشو 

طوریکه جایی برم مهمونی اکثر مواقع نمیذارن ظرف بشورم  میگن دستکش نداریم یا یه جفته که مثلا دست فلانیه تو بدون دستکش عادت نداری 

خلاصه واسه همه جا افتاده من بدون دستکش ظرف نمیشورم 

حتی طوریکه خونه پدرشوهرم دستکش نایاب بود یه جفت خریدن مختص من(مدیونید اگه فک کنید امر تشویقش واسه شیتن ظرفا بود 😆😆)

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍

خواهر شوهر من عادت خوبی که داره محصولات آرایشی و پوستی اصل میخره... میگه یک دونه رژ اصل داشته باشم بهتر از 10 تا فیک و بی کیفیت هست...

هرگزم نقش تو از لوح دل و جان نرود ❤️ ✨