2777
2789
عنوان

سیاست جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 5350 بازدید | 92 پست
بنظرت اینکه هر دفعه برای بچه ی جاریتم لباس میگیری نمیشه وظیفت؟ من خیلی مواظبم لطف و وظیفه مشخص باشه ...

نه عزیزم چرا وظیفه باشه همیشه هم لباس نمیگیرم گاهی خوراکی گاهی یه عروسک کوچولو 

منم لوازم ارایشم همیشه اصله ممکنه برا ی رژ لب 150 تومنم داده باشم و شوهرمم عادت دادم ک ادم از هر چیز ...

آررره خیلی مهمه کار خوبی میکنی آفرین👌👌👌

هرگزم نقش تو از لوح دل و جان نرود ❤️ ✨

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کرم که کلا همیشه همراهمه  گاهی شده تو اتوبوس یا تاکسی یا سرکلاسم لازم شده و استفاده کردم  ...

خیلی خوبه که همیشه همراهتونه

ولی ابن که مزگبن با تعجب نگاه میکنن، مثلا من اگر همچین صحنه از توی اتوبوس و خیابون و سرکلاس ببینم تعجب  میکنم علتشم این نیست که کرم زدن بیرون ازخونه برام عجیبه بلکه برام عجیبه که کسی با دست آلوده به بیرون و نشسته کرم بزنه، برام غیرقابل هضمه 

چند وقت پیش یه بنده خدایی می گفت تازه جاری دار شده و جاریه هم چند سالی ازش کوچکتره 

می گفت من چند ساله عروسشونم بهشون میگه عمو و خاله و این طور لفظا ولی این جاریم از وقتی اومده با اینکه تو کار خیلی کمک نمی کنه اما خیلی دوسش دارن و فقط خیلی زبون می ریزه و بهشون میگه مادرجون و آقاجون اونام خوششون اومده

از خودم میگم هیچ وقت جلو خانواده شوهرم با شوهرم بحث نکردم... حرفی یا متلکی بگن جلو شوهرم جواب نمیدم. ...

خیلی بده واقعا جاری من و برادرشوهرم خیلی توی جمع ادای عاشق معشوق درمیارن

اوایل چقدر بخاطرش سر شوهر خوبم نق میزدم خاک بر سرم😪

همسرم و دخترم تمام زندگی من هستید❤
افرین این خیلی خوبه خیلیامون اعتماد ب نفس نداریم واقعا مرد پشت زن باشه نصف مشکلات حل میشه . 

واقعا این طور منو اون یکی جاری هام بیشتر به مادرشوهر احترام میداشتیم ولی اصلا آدم حسابمون نمی کرد مثل سگ از اون یکی می‌ترسید چون میدونستم میتونه یه شبه پسرش وبر علیه کنه .سیاست شوهر داری روخوب بلده

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

خیلی خوبه که همیشه همراهتونه ولی ابن که مزگبن با تعجب نگاه میکنن، مثلا من اگر همچین صحنه از توی اتو ...

همیشه که دستا الوده نیس من بیشتر وقتا بعد شستن دستام کرم میزنم مخصوصا تو دانشگاه 

اما خب مثلا الوده هم باشه مشکلی ایجاد میکنه؟

بلاخره از خشکی پوست که بدتر نیس و اینکه قرار نیس با همون دستا چیزی بخوریم قطعا 

واقعا عجیب بود حرفتون 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
همیشه که دستا الوده نیس من بیشتر وقتا بعد شستن دستام کرم میزنم مخصوصا تو دانشگاه  اما خب مثلا ...

من نمیتونم شخصا، به نظرم یه جوریه، چندشم میشه، نگفتم شماهم باید همین جور باشی و با دست نشسته نزنی که ،  گفتم‌علت تعجب من( و شاید خیلیای دیگه که میگین با تعجب نگاه تون میکنن) ازین صحنه اینه، نه که کرم زدن برام‌عجیب باشه، کرم زدن اونقدرام کار خاص و عجیبی نیست که مردم بخوان تعجب کنن

من نمیتونم شخصا، به نظرم یه جوریه، چندشم میشه، نگفتم شماهم باید همین جور باشی و با دست نشسته نزنی که ...

بله😊

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
ن ادم که باید به خودش برسه حتما ولی میگم تاثیری نداره خوردنش تاثیر بیشتری داره

بله از طريق پوست جذب بسيار ناچيز هست

بهتره ميوه خورده بشه

و در عوض از سرم يا كرم ويتامين cاستفاده بشه 

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 
فرد جذاب نمیشناسم ولی واقعا معتقدم  احترام به خودمون احتراممون رو بین بقیه خیلی بالامیبره

افرین . ولی خیلیامون معنی احترام ب خودمونو نمیدونیم فقط شنیدیم که باید ب خودمون احترام بزاریم . اون هحترامه چیه؟

جاری من اوایل سرو صدا و دادوبیداد زیاد داشتن وقتی تذکر دادیم کم کردن مهمونیای مادرشوهرم تا قبل جمع ...

چقد عالی . خیلی خوبه ادم خونسرد باشه با خونسردی خیلیا جذب میشن درست نمیگم؟