2777
2789
عنوان

سیاست جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 5350 بازدید | 92 پست
چه چیزای خوبی خیلیاشو باید خودم رعایت کنم مث اینکه ت جمع باید ادم چهرش تو شادی ، غم ،نگرانی و ...هون ...

من تو خونواده شوهرم عادت دارن اقایون باهم صحبتاشون که گل میندازه خیلی میمونن خونه مادرشوهرم البته .هیچوقت وسط بازی و حرفاشوهرمو صدا نمیزنم که بگم پاسو بریم دیروقته کاملا ساعت وگذر زمان رو به خودش میسپارم ولی جاریام خیلی میگن به شوهرشون که پاشو بریم .من گیر نمیدم نهایتا همونجا بی سروصدا یه پیام میدم رو گوشیش میگم دیروقته اگه دوس داری بریم .اصلا نباید به اقایون تو جمع بگی ساعت ...ه پاشو بریم غرور دارن

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خیلی خوبه که همیشه همراهتونه ولی ابن که مزگبن با تعجب نگاه میکنن، مثلا من اگر همچین صحنه از توی اتو ...

به کاربر قدیمی قدم رنجه فرمودین گپو نورانی کردین بازم از این کارا بکنین شما پیشکسوت مایید رو سرمون جا دارید

واقعا این طور منو اون یکی جاری هام بیشتر به مادرشوهر احترام میداشتیم ولی اصلا آدم حسابمون نمی کرد مث ...

شوهر من بخاطر من با خانوادش قطع رابطه کرد چون خیلی تیکه مینداختن و اذیتم میکردن خیلی رنجوندنم و برای عروسیم کم گزاشتن عقده شد برام تازه جلو خودمم زیرابمو میزدن شوهرمو شیر میکردن خلاصه شوهرم خواهرشو گزاشت کنار شوهرشو زد ، با مامانش ایناهم دعوا و قطع رابطه ولی خب ازم حساب نمیبرن چون بجاش شوهرم جلو اونا حال منم میگیره ،برعکس جاریم که صداشون تاحالا درنیومده ولی شوهرش یواشکی بدون اینکه زنش بفهمه پشتش در میاد جرات ندارن چیزی بگن ناراحتش کنن خیلی مراقبن براش همه کارم کردن

خیلی خوبه این خودش یه نوع رفتار خیلی با کلاس و فرهنگ خوبیه بی هماهنگی جایی نمیری . اینکه کمک میکردی ...

چی بگم مثلن همیشه از من راجب نظر میپرسن تو هرچیزی منم مثل بقیه تو ذوق نمیزنم این خودش یه جور تحمیل نظر ک اصلن خوب نیست خوشم نمیاد من مثلن همه از من تو انتخاب رنگ پارچه لباس نظر میپرسن چون لباسام واقعن قشنگه منم همیشه کمک میکنم مثلن میگم خیلی انتخابت عالیه در کنار این رنگ یا فلان وسیله جلوه اش بیشتر تو ذوق نمیزنم 

یه چیزی یادم اومد که بگم

یه بار از یه پیرمردی که پدرشوهر یکی از اقوام بود شنیدم که می گفت هر وقت میرم خونه فلان عروسم عوض اینکه دو کلمه حرف خوب بزنه دلم آدم باز بشه همش میگه ما پول نداریم ما فلانیم و اینا..

خیلی هم ناراحت بود و می گفت نمیدونم منظورش از این حرف ها چیه؟ لابد با خودش فکر میکنه من برا پول میرم خونه بچه ام یا میخواد از من پول بگیره که مقدمه میچینه

خونتون همیشه تمیزو مرتب باشه 

همیشه ارایشم که نمیکنید تو خونه یه کرم معمولی و یه برق لب داشته باشید استفاده کنید کلا یه کرمو رژ معمولی ب هررنگی برای روزای معمولی تو خونه داشته باشید 

تو جمع صاف بشنید و تا چیزی نپرسیدن نظر ندید ولی خودتونم نگیرید

راجب چیزایی که زنا دوست دارن مثل ارایشو ناخن و مو و غیره مطالعه کنید تا از بحثای داغ و شیرین داشته باشید هم خانوما جذبتون میشن هم خودتونو با مطالعه نشون میدید 

هفته ای یبار یا نتونسید دوهفته یبار اصلاح کنید صورتتون مرتب باشه 

اگر نمیتونید ماسک تهیه کنید از میوه هایی که تو خونه دارید از چیزایی که امکانش هست مث شیر،زردچوبه ، ماست،گوجه،توت فرنگی و غیره...استفاده کنید ب عنوان ماسک که طبیعی هم هست . 

هیچوقت از حق خودتون نگذرید و یجوری جابندازید تو هر شرایطی مرد باید تلاش کنه مایحتاج زتشو تهیه کنه حتی اگر نشد دستشم خالی بود هم یه روسری رژ لبو کفش یا شلوارو بگیرید چون مرد چندسال بعد نمیگه برامن از خودت گذشتی بلکه میگه چی کم گذاشتم برات . 

روزی یبار برقصید عشوه بیاید تو اینه ،خیلی تو لحنتون که ظریف و زنونه بشه موثره و اینکه نصفه زیبایی یه زن ب ظرافتشه خیلیارو اینجا دیدیم گفتن جاریمون یا خواهرشوهرمون قیافه نداره ولی همه مجذوبش میشن ،چون لونده خانوما 

اینا هم انرژی مثبت برا خودتونه هم باعث میشه کم کم تو رعتارتون تاثیر بزاره و بقیه هم تفاوتو حس کنن و احترام دوبرابر بزارن و جذبتون بشن . از خودتون شروع کنید 

خیلی چیزای دیگه هست که باید خانوما شما هم بگید از تجربه های خودتونو اطرافیان بزارید استفاده کنیم

خیلی بده واقعا جاری من و برادرشوهرم خیلی توی جمع ادای عاشق معشوق درمیارن اوایل چقدر بخاطرش سر شوهر ...

ما هم داریم تو فامیل شوهرم مسخره خاص و عامن ولی مند شوهرم تو جمع خیلی باهم محترمانه صحبت میکنیم

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!