بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد! نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
من اين زرد رو جدا گرفتم و سفيد هم براي سرويس تختشه
ببخشید این شلفی ک با سرویس تختشه سفیده منظورمه اونو چطور نصب کردین؟من گرفتم اما سوراخی چیزی نداره نمیدوم چطور باید نصب کنم،آخه هرجاشو سوراخ کنیم جاش بد نمیشه؟ممنون میشم جواب بدین اگر هستین
پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام) این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب... خدایا دریاب... خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا غفور رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
سلام وقت خوش دوستان. دوستان می خواستم اطلاع بدهم اگر بدنبال خریدانواع شلفو استند چوبی و پایه موبایل هستند و می خواهید خیلی راحت و آنلاین خرید کنید. برای دیدن نمونه رنگ های صفحه کابینت هم می توانیداینجا کلیک کنید. سایت چوبکارانبا اقدامی جالب همه ی تولیدکنندگان و فروشندگان کابینت و یراق آلات آن را در سایت خود گرد هم آورده است.