2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خوندم و با مدرک ارشدم استادیار دانشگاه شدم اونم دو دانشگاه معتبر و بزرگالبته من زرنگم بودم خیلی و ...

رشتتون چی بود؟ من انگار واقعا هدفی ندارم برای آینده

با این اوضاع

منظورم کار هست

من خیلی سریع بعد لیسانسم ارشد خوندم و درس خوندن و کلا دوست داشتم و دارم

اگه برگردم عقب احتمالا یه سالی بعد لیسانسم کار میکنم بعد درس میخونم بنظرم اینو امتحان کن

بعد بستگی به رشتتم داره برای یه سری از رشته ها مثل روانشناسی واجبه اصلا، برای یه سریا از رشته ها اپشن محسوب میشه مثلا من درامدم واقعا تغییر کرد که ارزششو داشت ولی یه سری از دوستام میگفتن نه میزان درامدمون ارزش اون تحصیلو نداشت

کلا خیلی تصمیم شخصیه

من برای همه ریپلای ها وقت میذارم و تا جای ممکن سعی میکنم اروم، منطقی و گاها علمی جواب بدم. اگه پیامت بی جواب موند سه حالت داره: 1. ندیدم و بین اعلان های لایک گم و پاک شد که شرمنده 2. جواب دادم نی نی یار ثبت نکرد 3. ادامه بحث بی فایده بود! لطفا وقتی درخواست دوستی میدین قبلش موضوع رو توی همون تاپیک بهم بگین..

بستگی داره هدفت چی باشه یکی میگه باعث میشه درآمدم بره بالاتریکی میگی بیکارم چکار کنم ارشد بخونمیکی م ...

تو رشته من که ازدواج اصلا امکان نداره

ولی برای درآمد و کار

آره شاید باعث بشه ولی اونم به شرطی که مطب بزنم یا استخدام شم

رشتتون چی بود؟ من انگار واقعا هدفی ندارم برای آیندهبا این اوضاعمنظورم کار هست

من اقتصاد خوندم

ولی تحلیل بازار های مالی رو هم به شدت بلد بودم و آموزش دیده بودم براش و یه تریدر حرفه ای بودم

و تمام پروژه های شهر ها و دانشگاه هارو قبول میکردم برا تحلیل شرایط اقتصادیشون

من خیلی سریع بعد لیسانسم ارشد خوندم و درس خوندن و کلا دوست داشتم و دارماگه برگردم عقب احتمالا یه سال ...

منم روانشناسی هستم آره برای من واجبه

ولی من نمیخوام مطب بزنم

دوست دادم مهد داشته باشم

برای اون لازم نیست تاجایی که تحقیق کردم